Mineski - Na'Vi. Ponturi Dota 2

Na'Vi a aratat extraordinar in primele doua zile.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciMarti dupa-amiaza, cam de la ora 17:00, in ultimul BO1 din lower-bracket, avem meciul Mineski - Na'Vi. Cine va pleca acasa?

Mineski - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Mineski a fost atat de aproape de upper-bracket, incat aceasta ratare nu are cum sa nu fi lasat un semn asupra mentalului lor. Trupa din SEA avea nevoie de un succes in ultimul meci din grupa, cu Newbee. Castigase deja primul joc, dar in urmatorul n-au putut sa controleze Alchimistul lui Yawar, iar lucrurile au escaladat foarte rapid. La final, Mineski punctase doar de 7 ori pe tabela in 37 de minute. Totusi, tinand cont de componenta rosterului si de faptul ca specialistii se asteptau ca ei sa fie eliminati inca din faza grupelor, acest rezultat nu este tocmai rau.

Na'Vi - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Na'Vi s-a intors. Dar nu prea. Dupa ce-a trecut de calificari pentru a ajunge la TI, Na'Vi a inceput in forta competitia, iar dupa primele doua zile avea un clasament de 7W - 3L. Se parea ca prin niste prezente la LAN-uri au rezolvat marea problema, faptul ca Na'Vi nu reusea niciodata capitalizeze farm-ul bun al Crystallize. Au mers cu 0-6 in urmatoarele 2 zile si au ratat prezenta in upper-bracket. Ciudat e ca multe dintre meciuri au fost stranse in primele 20 de minute.

Mineski - Na'Vi: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Se pare ca trebuie sa mai asteptam pana vedem pe Na'Vi intr-un BO3 la TI, din nou. Insa daca e sa ne luam dupa evolutia din primele 2 zile, acest pas pare unul accesibil. Mineski a avut o grupa mai lejera, in care nici Liquid n-a aratat mare lucru. Este un BO1, deci orice se poate intampla, insa Na'Vi a aratat bine in orice partida, cel putin la inceput de joc. Pentru mine, ei sunt favoriti.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 2 / 17
Calcul:
+683 Kč
ROI:
11.8 %
Pariuri:
1245 / 45 / 883
Calcul:
+930 Kč
ROI:
+0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
39 / 2 / 17
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2176
1245 / 45 / 883
Calcul
ROI: +0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Na'Vi castiga
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde