Minnesota Timberwolves – Denver Nuggets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets, din NBA.

Duminica noaptea, de la ora 02:00, in “Target Center”, avem meciul Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets, din NBA.

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Minnesota Timberwolves trebuie sa se descurce momentan fara KAT, iar asta s-a vazut clar, Timberwolves avand trei infrangeri consecutive. Ultimul esec a venit contra celor de la Washington Wizards, acasa, scor 109-130. Beasley a dat 21 de puncte, 3 recuperari, iar Edwards a bifat 17 puncte, 3 recuperari si 2 pase. Minnesota a fost condusa la 29 de puncte diferenta inainte de ultimul sfert, asa ca titularii n-au stat foarte mult pe parchet. Okogie nu va fi nici el disponibil pentru meciul cu Nuggets.

Denver Nuggets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Denver Nuggets nu poate sa profite de forma extraordinara a lui Jokic. Sarbul are o medie de 23 de puncte, 13 pase si 11.2 recuperari, dar Denver a pierdut patru dintre cele cinci dispute din acest sezon. Ultimul esec a venit contra celor de la Phoenix Suns, acasa, 103-106. Nikola a avut probleme cu faulturile, dar tot a pus 17 puncte, 11 pase si 9 recuperari. Murray a bifat 31 de puncte, 5 pase si 4 recuperari, insa a si ratat aruncarea de 3p care ar fi putut egala scorul.

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Jokic era considerat un jucator care incepe mai lent sezonul, dar cifrele sale de pana acum sunt fabuloase. Si nici nu va avea un match-up complicat, cu Towns accidentat. De aceea, voi miza pe o cota interesanta. Mai ales ca prevad un duel cu multe puncte si un tempo rapid.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 1 / 24
Calcul:
+107 Kč
ROI:
1.7 %
Pariuri:
1266 / 45 / 904
Calcul:
+376 Kč
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
37 / 1 / 24
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2217
1266 / 45 / 904
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Jokic triple-double

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii