Red Bull München - Kölner Haie: ponturi hochei pe gheata DEL

Expertul Legalbet IulianGGMU va recomanda un meci din campionatul de hochei pe gheata din Germania, la o cota de 1.50.

Vineri, de la ora 20:00, in etapa cu numarul 14 din DEL, prima liga de hochei pe gheata din Germania, EHC Munchen va infrunta Kolner Hale. Partida se va disputa pe Olympia Eishalle, terenul de casa al celor de la Munchen.

Munchen are un avantaj considerabil in fruntea clasamentului

Pe primul loc in DEL, Munchen a reusit pana in momentul de fata sa puna multe puncte intre ea si echipa de pe treapta a doua. Ea a strans 36 pana acum, cu noua ppeste Straubing, formatia care ii sufla in ceafa. De asemenea, aceeasi Straubing este singura care a reusit sa castige in fata ei. A trecut peste acel esec, iar in etapa trecuta a castigat cu 2-1, in fata celor de la Krefeld Penguins, dupa ce a revenit de la 0-1, scor inregistrat in prima perioada. Faptul ca joaca pe terenul propriu o pune si mai mult in valoare, are maximum de puncte dupa sase asemenea dueluri.

Mark Voakes este cel mai activ jucator din lotul lui Munchen. Canadianul in varsta de 35 de ani a dat doua goluri, dar are 11 pase decisive.

Koln vrea a patra victorie consecutiva in campionat

Dupa un inceput mai greu de sezon, cu o singura victorie in timpul regulamentart, in primele zece runde, Koln da semne de revenire. In ultimele doua saptamani a jucat un hochei foarte bun, fiind rasplatita cu victorii pe linie. Au fost meciuri in care a reusit sa fie cu un pas in fata echipelor, parte dintre ele din subsolul clasamentului. 3-2 cu Krefeld, 2-1 cu Schwenninger si 4-1 cu Dusseldorf, acestea sunt rezultatele inregistrate in timpul acesta. N-a ramas nerasplatita, Koln a urcat pe locul 8, cu 17 puncte, dar are o diferenta de trei lungimi fata de Wolfsburg, prima formatie de sub linia de play-off.

Jason Akeson este omul cel mai bun pe faza ofensiva, cu cinci goluri inscrise si alte opt pase decisive.

Munchen - Koln: Rezultate directe (H2H)

In ultimele cinci meciuri directe Munchen s-a impus de fiecare data. Au fost trei victorii inca din timpul regulamentar, iar alte doua venite dupa prelungiri.

Munchen - Koln: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Investitiile facute la Munchen se vad prin rezultatele obtinute pana in momentul de fata, cat si in meciurile din Liga Campionilor. Desigur, are un concern potent financiar in spate, Red Bull. Drept pentru care, asa cum s-a intamplat de fiecare data in 2019, astept sa vad o victorie a celor gazdelor. Totusi, vedem aici un duel intre echipe cu obiective diferite si cu atat mai mult cand joaca pe teren propriu, acolo unde Munchen a castigat toate meciurile jucate.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 1 / 39
Calcul:
+173 Kč
ROI:
1.6 %
Pariuri:
2581 / 56 / 1608
Calcul:
-12 116 Kč
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 106
65 / 1 / 39
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4253
2581 / 56 / 1608
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Red Bull Munchen castiga
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde