Montreal Canadiens - Minnesota Wild: Predictii hochei pe gheata NHL

Ultimele opt rezultate directe s-au terminat cu victoria Minnesotei Wild

Vinerea este zi de hochei in NHL, iar de la ora 02:00, in Bell Centre, Montreal Canadiens va evolua in disputa cu Minnesota Wild.

Montreal Canadiens: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Favorita conform cotelor listate de agentiile de pariuri, Montral Canadiens trebuie repede sa se adune dupa esecul suferit cu putin timp in urma. Aceasta intalnea Tampa Bay Lightning si desi a fost sustinuta de peste 20.000 de spectatori, n-a reusit sa ofere acel joc bun. Rezultatul a fost in consecinta, iar canadienii au pierdut inca un joc, al patrulea din acest sezon. Este pe locul 11 in Conferinta de Est, si abia a saptea in Divizia Atlantic, locul unde intalnirile directe face diferenta intre cateva echipe, printre care ea, Florita Panthers si Detroit.

Minnesota Wild: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Credeam ca ii priesc jocurile in Canada, mai ales dupa ce reusea sa bifeze primul ei succes din acest sezon intr-un joc la Ottawa, cu Senators A fost un foc de paie si nimic mai mult pentru ca in cel mai recent meci i-a iesit in cale una dintre cele mai tari echipe, Toronto Maple Leafs. Evident, n-a avut ce face si statutul de echipa vizitatoare si-a spus cuvantul, drept pentru care a pierdut cu 2-4 si ramane ultima in Conferinta de Vest, cu 2 puncte. Tot ultima este si in Divizia Centrala, acolo unde o sa-i fie greu sa se califice in play-off.

Montreal Canadiens - Minnesota Wild: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Cu probleme in ofensiva, Minnesota Wild trebuie repede sa gaseasca solutia castigatoare. Intr-adevar, Montreal Canadiens este o formatie accesibila din toate punctele de vedere, cu atat mai mult cand in ultimele opt meciuri directe Wild s-a impus in fiecare duel. Rezultatele obtinute de ele in ultimul timp ma fac sa cred ca vor juca mai prudent, dar apararile vor avea de suferit, mtoiv pentru care am sa merg pe un pariu cu putine goluri ale echipei gazda. Ea este cea care trebuie sa ofere siguranta mai mare si nu cred ca se va avanta in atac, stiind si bilantul pe care-l are in meciurile directe cu Minnesota.

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 9
Calcul:
-145 Kč
ROI:
-7.3 %
Pariuri:
2739 / 57 / 1707
Calcul:
-12 818 Kč
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
11 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 4503
2739 / 57 / 1707
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Montreal Canadiens inscrie sub 3.5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii