Mountfield HK - Cardiff: Ponturi hochei pe gheata Champions League

Mountfield vrea revansa dupa esecul suferit in primul duel

Joi, 5 septembrie, de la ora 19:00, in Cehia, la Hradec Kralove, in CPP Arena, Mountfield o va infrunta pe Cardiff Devils, in etapa a treia din grupele Champions League la hochei pe gheata.

Mountfield HK: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pana incep campionatele cele mai importante din hocheiul european, iubitorii sportului cu pucul se pot delecta cu Champions League. Nu este o competitie atat de atractiva precum este cea de la fotbal, dar aduce fata in fata cele mai bune echipe din campionatele de top din Europa. Una dintre aceste formatii este Mountfield, reprezentanta Cehiei. Aceasta a ajuns in sfertuile de finala ale playoff-ului Extraliga, de unde a fost eliminata de Kometa Brno. Chiar si asa, s-a calificat in Champions League, unde este parte din Grupa H, fiind ocupanta locului al treilea. Dupa doua jocuri, aceasta a reusit deja sa piarda, dar si-a luat revansa in etapa trecuta, cand a castigat pe terenul detinatoarei trofeului, Frolunda.

Cardiff: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Castigatoarea campionatului din Marea Britanie, Cardiff Devils nu este nume care sa spuna ceva in hocheiul european. Cu toate astea, abordearea ei a facut sa fie singura echipa din Grupa H, care nu a pierdut vreun meci pana acum. Dupa doua infruntari este lider, cu cinci puncte, dupa succesul cu Mountfield (3-2), cat si dupa victoria venita la penalty-uri, in disputa cu austriecii de la Graz. Punctajul in hochei se acorda in urmatorul fel: trei puncte la victorie, doua puncte la victorie in prelungiri/penalty-uri si un punct pentru egal.

Mountfield HK - Cardiff: Cote la pariuri si predictii pariuri

Ce s-a intamplat in tur ramane inca o necunoscuta pentru fanii tenisului. Zic asta pentru ca in mod normal, Mountfield nici in 100 de meciuri, daca joaca la adevarata ei capacitate, nu pierde de trei ori cu o echipa din Marea Britanie, unde nivelul este unul indoielnic. Cu toate astea, galezii s-au impus cu 3-2, marcand trei goluri consecutive, doua in superioritate.

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
42 / 1 / 23
Calcul:
+393 Kč
ROI:
6.0 %
Pariuri:
2739 / 57 / 1707
Calcul:
-12 818 Kč
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
42 / 1 / 23
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 4503
2739 / 57 / 1707
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Mountfield

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi

Cote pentru meciuri

1 X 2
SP TP
19 iunie
Top ponturi
There are no forecasts for this match
Top trenduri
There are no trends for this match
Mai multe ponturi si trenduri
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde