Napoli – Real Sociedad: pronosticuri fotbal Europa League

Este un duel deosebit de interesant pentru ca invingatoare este sigura de calificarea in primavara europeana, iar pierzatoarea poate ramane acasa.

Duel de foc pentru calificarea in saisprezecimile Europa League. Napoli si Real Sociedad au meci direct in ultima etapa din Grupa F, acolo unde pierzatoarea ar putea ramane acasa.

Napoli: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Italienii s-au tinut bine in aceasta grupa, reusind sa produca un fotbal care a placut si care i—a adus pe locul 1, cu 10 puncte. Intr-adevar, puteau sa incheie grupele mult mai linistiti, cu atat mai mult cand in etapa anterioara s-au risipit doua puncte pretioase. O pot costa calificarea acele puncte cedate in urma remizei cu AZ Alkmaar, intr-un joc care s-a incheiat 1-1. Mertens a deschis atunci scorul, iar in cea de-a doua repriza olandezii au ratat un penalty. 

Datorita punctelor acumulate se afla pe primul loc, dar situatia in Grupa F este una delicata. Tot ce trebuie sa faca Napoli pentru a merge mai departe este sa nu piarda. SI un egal o mentine pe locurile care asigura calificarea in saisprezecimilor Europa League. Intre ea si urmatoarele doua clasate este o diferenta de doua lungimi. 

  • Echipa probabila: Meret – Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam – Bakayoko, Demme – insigne, Mertens, Politano – Petagna
  • Accidentat: Victorie Osimhen 

Real Sociedad: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Bascii sunt nevoiti sa joace la victorie, singurul rezultat care le asigura calificarea in primavara europeana fara sa stea la mana rezultatelor. Si un eventual insucces poate duce echipa din LaLiga mai departe, dar sta la mana rezultatului dintre Rijeka si Alkmaar. Olandezii nu trebuie sa se impune in Croatia, avand in vedere ca Sociedad si AZ Alkmaar sunt colege de clasament. 

Bascii ocupa locul al doilea in Grupa F, dar si ei au fost incurcati foarte rau de remizat inregistrata in urma cu o saptamana. Desi plecau cu prima sansa, acestia au incheiat 2-2 cu lanterna rosie, Rijeka. Meciul a fost unul disputat, dar singura performanta a fost revenirea pe tabela dupa ce Sociedad a fost condusa in doua randuri.

  • Echipa probabila: Remiro – Zaldua, Zubeldia, Normand, Monreal – Zubimendi, Merino – Portu, Januzaj, Oyarzabal – Isak
  • Accidentati: Luca Sangalli, Asier Illaramendi, Jon Gundi 

Napoli - Real Sociedad: cote la pariuri si predictii pariuri

Ambele echipe vin dupa doua meciuri in campionatele interne unde nu au primit gol. Napoli s-a impus cu 4-0 in fata celor de al Crotone, iar Sociedad a terminat 0-0 cu Deportive Alaves. Jocul este unul de totul sau nimic, iar cele doua echipe nu vor lasa totul la voia intamplarii. Cred ca nu vor lasa loc de interpretari si ma astept sa avem un joc exact dupa scenariul celui din tur, cand s-a inscris un singur gol. Atunci Napoli a fost echipa care a castigat.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
53 / 0 / 47
Calcul:
-1 714 Kč
ROI:
-17.1 %
Pariuri:
2630 / 56 / 1651
Calcul:
-13 723 Kč
ROI:
-3.2 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
53 / 0 / 47
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 4340
2630 / 56 / 1651
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Fara gol intre minutele 0 si 20
Comentarii