New Orleans Pelicans - Golden State Warriors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida New Orleans Pelicans - Golden State Warriors, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 02:00, in “Smoothie King Center”, avem meciul New Orleans Pelicans - Golden State Warriors, din NBA. Oaspetii au o aparare de tot rasul.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans l-au pierdut pe Zion inainte de startul sezonului, iar acum Holiday s-a accidentat usor la genunchi. Jrue a ratat partida de sambata noaptea cu Houston Rockets, 123-126, in deplasare. A fost cea de-a treia infrangere din tot atatea partide pentru Pelicans, insa sunt si cateva lucruri pozitive de extras din aceste esecuri. Ofensiva merge destul de bine, NOP marcand de fiecare data cel putin 116 puncte. Apoi, diferentele la final de meci n-au trecut niciodata in “double-digits”. Cu Rockets, Ingram a bifat 35 de puncte, 15 recuperari si 5 pase, in timp ce Hart a reusit 23 de puncte. NOP a incercat 50 de aruncari de la 3p, izbutind 18 dintre ele.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors nu mai au cum sa joace precum in stagiunile anterioare, mai ales cu Thompson “out” pentru tot restul sezonului. Insa nici chiar sa piarda tot la diferente uriase. Dupa 122-141, acasa, cu Los Angeles Clippers, a urmat o noua infrangere, in deplasare, la OKC, 92-120. Curry a reusit 23 de puncte, 8 recuperari si 5 pase, totul in 30 de minute. Russell a fost aproape inexistent, cu doar 6 puncte. Inca nu este destula chimie intre cei doi, iar defensiva sta doar in Green. Si este imposibil sa faci fata de unul singur.

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Insa GSW are o sansa buna la Pelicans, echipa cu o defensiva aproape la fel de rea. Curry a aratat bine pana acum, chit ca n-a putut sa-si care formatie catre victorie. Conducerea, chiar si unii dintre fani s-au impacat cu ideea ca ar putea fi un sezon de tranzitie, insa Steph e un lider. Si trebuie sa faca lucruri caracteristice liderilor. Apoi, al doilea meu pronostic e datorat faptului ca ambele arunca destul de mult de la 3p, iar apararile sunt vraiste. Atat Pelicans, cat si Warriors pot sa atinga lejer 130 de puncte inscrise.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 0 / 20
Calcul:
+673 Kč
ROI:
12.0 %
Pariuri:
1206 / 43 / 867
Calcul:
+147 Kč
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
36 / 0 / 20
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2118
1206 / 43 / 867
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Curry peste 31,5 puncte Peste 244,5 puncte
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde