New York Islanders – Toronto Maple Leafs: Tipy na sázení na NHL

Islanders přišli po 11 výhrách v posledních 12 zápasech této sezóny.

Čtvrtek ráno ve 2:00 v Nasasu Coliseum, New York Islanders a Toronto Maple Leafs budou hrát živě v NHL. 603

New York Islanders: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Meciul este unul foarte greu, iar asta se vede foarte bine prin prisma cotelor oferite de agentiile de pariuri. De 12 meciuri a reusit sa ramana neinvinsa in timpul regulamentar, iar in tot acest timp a pus unsprezece victorii in dreptul ei si un singur esec. Acel meci pierdut a venit in confruntarea de acasa, unde a cedat cu 3-4 in disputa cu Pittsburgh Penguins, dupa un gol primit in prelungiri. Totusi, cel mai recent meci a adus si cea mai recenta victorie, un 2-1, acasa, in fata Floridei Panthers. Drept urmare, a urcat pe 2 in Est, cu 25 de puncte si pe aceeasi pozitie in Divizia Metropolitana.

Toronto Maple Leafs: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Incep sa se piarda meciuri destul de accesibile si acest lucru poate sa aduca o criza de rezultate in dreptul lui Toronto Maple Leafs. Ea a cedat in ultimele doua dueluri, confruntari in care a cedat cu 2-3, acasa, in fata Philadelphiei Flyers, cat si cu 4-5, la Chicago, cu Blackhawks. Ambele au fost meciuri disputate, dar pana la urma e important ca ramane in prima jumatate a clasamentului. Ea se afla pe locul 5 in Conferinta de Est, cu 22 de puncte, cat si pe locul al doilea in Divizia Atlantic. In schimb, contraataca pe alt plan, unde este printre primele la capitolul cele mai multe goluri inscrise.

New York Islanders - Toronto Maple Leafs: Cote la pariuri si predictii pariuri

Calculele nu sunt deloc simple, dar asa cum joace cele doua echipe sunt sanse sa vedem un meci echilibrat si fiecare sa gaseasca resursele necesare sa iasa in fata. Totusi, cred ca cel putin in prima perioada o sa vedem o echipa gazda capabila sa pastreze un nivel ridicat.

 

Horlivý fanoušek Manchesteru United miluje fotbal v Anglii, ale v posledních letech se specializuje na jiné ligy v Evropě, Jižní Americe a Severní Americe. Má více než 10 let zkušeností se sportovním sázením.

30 dní Od začátku
Sázky:
49 / 6 / 32
Výpočet:
- 384 Kč
ROI:
- 4,4 %
Sázky:
2462 / 52 / || | 704 1537
Výpočet:
- 12 368 Kč
ROI:
- 3,1 %
IulianGGMU

Zuřivý fanoušek svého Manchesteru United miluje fotbal v Anglii, ale v posledních letech se specializuje na jiné ligy v Evropě, Jižní Americe a Severní Americe. Má více než 10 let zkušeností se sportovním sázením.

30 dní Od začátku
Sázení: 87
49 / 6 / 32 || | 780
Calcul:
ROJ: 0,0 %
Sázení: 4055
2462 / 52 / 1537 || | 803
Calcul
ROI: - 3,1 %
Hlasovat
Bude tato sázka vítězná?
1x první období
Komentáře