New York Knicks – Brooklyn Nets: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la NY Knicks - Brooklyn Nets, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 02:30, in “Madison Square Garden”, avem meciul NY Knicks - Brooklyn Nets, din NBA.

New York Knicks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

NY Knicks si-a entuziasmat rapid fanii, cu un inceput bun de sezon, dar acum sunt trei infrangeri la rand, iar Knicks n-au reusit sa inscrie mai mult de 89 de puncte in niciuna dintre aceste partide. Ultimul esec a venit la Charlotte Hornets, 88-109. Knox a dat 19 puncte, 5 recuperari si 2 pase, Payton a bifat 15 puncte, 6 recuperari si 4 pase, iar Rivers a avut 13 puncte, 4 recuperari si o pasa. Knicks au avut o eficienta de doar 39.1% din actiune, 9/37 de la 3p. Bullock este incert inaintea acestui duel.

Brooklyn Nets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Brooklyn Nets au castigat cu Denver Nuggets, noaptea trecuta, scor 122-116. Durant a pus 34 de puncte, 13 pase si 9 recuperari, iar LeVert a inregistrat 20 de puncte, 6 pase si 5 recuperari. Caris a avut 18 puncte inca de la pauza, dar repriza secunda a fost mai putin productiva. Nets au ajuns la 6W - 6L si sunt pe locul 7 in Est. Irving e in continuare in afara lotului, invocand motive personale. Jordan n-a jucat impotriva celor de la Nuggets, dar probabil va prinde minute cu Knicks.

New York Knicks - Brooklyn Nets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Inainte de toate, este un duel al orgolilor, in care ambele formatii vor trage tare pentru a obtine victoria. Fara Irving, la Nets avem clar doi marcatori asupra carora ne vom indreptate atentia: Durant si LeVert. Cu Dinwiddie out, Irving la fel, KD pare sa fie principalul pasator pentru Brooklyn. Are 17 pase in ultimele doua partide, dar si un double-double in precedentele trei meciuri jucate.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 2 / 19
Calcul:
+400 Kč
ROI:
7.1 %
Pariuri:
1237 / 45 / 880
Calcul:
+769 Kč
ROI:
+0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
35 / 2 / 19
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2166
1237 / 45 / 880
Calcul
ROI: +0.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
LeVert peste 17,5 puncte Durant double-double
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde