Newcastle – Leicester: pronosticuri fotbal Premier League

Vardy & Leicester sunt foarte aproape de al cincilea succes consecutiv in disputele de pe St. James Park.

In prima zi de duminica din 2021, St. James Park din Newcastle gazduieste duelul dintre echipa locala si Leicester City. Este un duel ce face parte din runda cu numarul 17 din Premier League.

Newcastle: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cotofenele sunt fara victorie de cinci meciuri, timp in care au evoluat de patru ori in Premier League, cat si in o sferturile Cupei Ligii. Nu le-a mers asa cum se asteptaiu si in ciuda acelui 0-0 din runda anterioara, au ajuns la trei runde consecutive in care nu au reusit sa inscrie. E drept, cu putine zile in urma, Liverpool a fost echipa care a venit la Newcastle. In urma rezultatelor acelei rundei, echipa antrenata de Steve Bruce se afla pe locul 15, cu 19 puncte. Inca are opt lungimi avans fata de echipa de pe locul 18, primul care duce direct in al doilea esalon.

  • Echipa probabila: Darlow – Yedlin, Fernandez, Schar, Clark, Ritchie – Murphy, Shelvey, Longstaff, Joeinton – Wilson

  • Accidentat: Ryan Fraser

  • Suspendat: Isaac Hayden

Leicester: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Marcheaza constant si asta a tinut sa ne arate si in jocul sustinut in ultimele zile ale anului trecut, atunci cand a incheiat 1-1 pe terenul olandezilor de la Crystal Palace. Din cauza faptului ca nu s-au impus, Jamie Vardy & Co. au cazut pe locul 4, cu 29 de puncte. Au acelasi numara de puncte ca Tottenham Hotspur, dar un goaleveraj putin mai slab. Interesant, dar Leicester este a doua cea mai buna echipa in meciurile sustinute in deplasare. Singura echipa pe terenul careia a pierdut  a fost Liverpool (0-3). In aceeasi postura de echipa oaspete a castigat in fata unor echipe precum City (5-2), Arsenal (1-0) sau Tottenham (2-0). 

  • Echipa probabila: Schemichel – Soyuncu, Evans, Fuchs – Albrighton, Ndidi, Tielemans, Justin – Praet, Perez – Vardy

  • Accidentat: Ricardo Pereira

Newcastle – Leicester: cote la pariuri si predictii pariuri

Exista o echipa favorita si aceasta este Leicester. Fosta campioana a reusit sa joace un fotbal frumos atunci cand a fost pusa in rolul de formatie vizitatoare si acum are in fata ei o echipa mai mult decat accesibila. Newcastle are multe de pus la punct si daca luam in calcul rezultatele din meciurile directe, atunci putem observa ca exista o diferenta reala intre ele. Licesiter a castigat ultimele patru deplasari de pe St. James Park.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
51 / 0 / 45
Calcul:
-1 682 Kč
ROI:
-17.5 %
Pariuri:
2632 / 56 / 1652
Calcul:
-13 698 Kč
ROI:
-3.2 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 96
51 / 0 / 45
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 4345
2632 / 56 / 1652
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Leicester City
Comentarii