Nizhny Novgorod - CSKA Moscova: Predictii hochei pe gheata KHL

Campioana en-titre, CSKA a invins-o pe Nizhny in ultimele zece dueluri

Miercuri, 11/09/2019, de la ora 19:30, la Novgorod, se joaca Nizhny - CSKA, un meci din cadrul Kontinental Hockey League, poate cel mai spectaculos campionat din Europa.

Nizhny Novgorod: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sezonul a inceput timid pentru Nizhny, echipa care a castigat un singur meci din cele patru pe care le-a disputat in noul sezon. Asta o aduce pe ultimul loc in Conferinta de Vest si in Divizia Tarasov. Chiar in urma cu putine zile a fost invinsa intr-un meci jucat in deplasare, 4-2, de catre Omsk. Toate meciurile sale au avut ceva in comun si anume, faptul ca adversarele au inscris cel putin trei goluri. Chiar si in victoria pe care a reusit-o cu Yaroslavl, rivala a reusit sa puna de trei ori pucul in poarta aparata de suedezul Anders Lindback.

CSKA Moscova: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Total opus fata de adversara ei, CSKA a inceput in forta sezonul. Campioana en-titre a reusit sa castige trei din cele patru meciuri avute. E drept, in unul dintre ele succesul a venit in prelungiri, gratie golului reusit de Sergei Kalinin. Nu acela a fost ultimul joc, pentru ca in urma cu doua zile a jucat tot in deplasare, in fata celor de la Cherepovets. Nu s-a pus vreun moment problema sa intampine vreo dificultate acolo si astfel, a castigat toate cele trei perioade, scorul final fiind 4-0. Dupa acel meci a reusit sa urce pe locul al treilea in Vest, cu sase puncte, golaverajul fiind cel care diferenta dintre ea si echipele din fata ei.

Nizhny Novgorod - CSKA Moscova: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In momentul in care a invins-o pe Nizhny Novgorod in ultimele zece meciuri, atunci este evident care dintre ele este echipa favorita. Tocmai din aceasta cauza nu vreau sa cred ca o sa se impiedice tocmai acum, cand rivala ei este in cadere libere. CSKA este campioana en-titre, are cel mai bun lot si dovada ca a castigat finala cu 4-0 la general.

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 Kč
ROI:
0.0 %
Pariuri:
2739 / 57 / 1707
Calcul:
-12 818 Kč
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

De la inceput
Pariuri: 4503
2739 / 57 / 1707
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie CSKA Moscova

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii