Noma Akugue Noha — Linda Fruhvirtova: pronosticuri Tenis Hamburg ITF

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Akugue Noha vs. Fruhvirtova.

Sambata, 16/01/2021, nu mai devreme de ora 13:30, Noma Akugue Noha si Linda Fruhvirtova vor juca in faza semifinalelor turneului ITF de la Hamburg (Germania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.55 @ Noma Akugue Noha vs. 2.35 @ Linda Fruhvirtova!

NOMA AKUGUE NOHA (#96 ITF Juniors)

Tanara speranta a tenisului german, jucatoarea de culoare in varsta de doar saptesprezece ani le-a eliminat fara drept de apel pana-n aceasta faza a competitiei pe norvegianca Ulrikke Eikeri (6-3 6-1), italianca Jessica Pieri (6-1 6-3) si-n fine iberica Marina Bassols Ribera (6-0 6-4). In acest ultim meci, Akugue Noha a expediat trei asi, a comis si cinci duble greseli, si-a cedat serviciul de doar doua ori, dar a fructificat in schimb sase din totalul celor opt oportunitati de break pe care le-a avut la dispozitie!

  • VICTORII Akugue Noha vs. Fruhvirtova: nu au jucat

LINDA FRUHVIRTOVA (#749 WTA)

Un alt mare talent al cehoaicelor de aceasta data, la doar cinsprezece ani, Linda – sora mai mare a familiei Fruhvirtova (mai are o sora mai mica, care si ea joaca tenis) – a cedat pentru prima data set la Hamburg ITF in faza sferturilor de finala in duelul cu romanca Ioana Loredana Rosca (3-6 6-4 6-1). A fost o partida intre doua tenismene agresive, iar factorul fizic a facut diferenta in setul decisiv (conationala noastra venea dupa doua partide lungi, in timp ce Fruhvirtova isi eliminase rapid precedentele adversare).

  • VICTORII Fruhvirtova vs. Akugue Noha: nu au jucat

Noma Akugue Noha – Linda Fruhvirtova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Am ales sa fortez pariul cu handicap pe Akugue Noha deoarece m-a impresionat cel mai mult pana acum la turneul ITF de la Hamburg; nemtoaica de culoare este stangace, poseda un serviciu indraznesc sa zic mai bun decat al adversarei (cu avantajul de a o scoate pe aceasta mult din teren cand serveste spre exterior), se deplaseaza excelent in teren si sta bine si-n schimburile lungi de mingi! Linda Fruhvirtova i-a oferit in “sferturi” Ioanei Rosca nu mai putin de opt oportunitati de break (patru fructificate de romanca), avand procentaj de 64% puncte castigate cu primul serviciu si doar 45% cu a doua minge de serviciu; de cealalta parte, Noma Akugue Noha i-a oferit Marinei Bassols doar trei mingi de break si a avut un procentaj de 70% puncte castigate cu prima minge de serviciu, respectiv 50% cu cea de a doua – fiind extrem de agresiva si la retur: 60% din puncte a castigat pe serviciul ibericei.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
63 / 3 / 54
Calcul:
-993 Kč
ROI:
-8.3 %
Pariuri:
713 / 59 / 546
Calcul:
-4 199 Kč
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
63 / 3 / 54
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1328
713 / 59 / 546
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 game-uri @ Akugue Noha
Comentarii