Noua Zeelanda - Irlanda. Pronosticuri CM de Rugby

Ne asteapta un duel frumos.

Sambata, de la ora 13:15, pe "Tokyo Stadium", avem partida Noua Zeelanda - Irlanda, din sferturile de finala de la CM de Rugby. Europenii au castigat ultimul duel direct.

Noua Zeelanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Noua Zeelanda este favorita caselor de pariuri, iar evolutia de la acest turneu final le-a cam dat dreptate. A fost grea deschiderea, 23-13 cu Africa de Sud, insa urmatoarele victorii au venit la scor, 63-0 contra Canadei si 71-9 cu Namibia. In ultima partida, Noua Zeelanda trebuia sa intalneasca Italia, dar disputa s-a anulat si s-a consemnat un egal, 0-0. De vorbit, putem doar s-o facem despre primul meci, cu Africa de Sud, cand "All Blacks" au avut o perioada de 6 minute in prima repriza cu 17 puncte marcate. La finalul disputei, Noua Zeelanda a avut mai putini metri alergati decat Africa de Sud. Pentru disputa cu Irlanda, Hansen doreste sa corecteze acest lucru si se va baza mult pe linia de treisferturi. Si pe tinerete.

Irlanda - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Irlanda a aratat o aparare impecabila cu Tara Galilor, meci de debut pe care l-a castigat cu 27-3. Doar ca apoi a venit surpriza, 12-19 cu Japonia, iar irlandezii, in ciuda celor doua victorii ulterioare, aveau sa termine pe 2 in grupa. 35-0 cu Rusia si 47-5 cu Samoa n-au mai contat intr-un final. Partea interesanta e ca Irlanda a incasat doar 2 eseuri pana acum. Niponii au inscris unul singur, dar au alergat peste 500 de m cu mingea. De unde si numeroasele lovituri transformate.

Noua Zeelanda - Irlanda: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Irlandezii au invins in 2 dintre ultimele 3 dueluri directe, de fiecare data amicale. Doar ca au fost singurele succese din istorie, in peste 100 de ani. Sa spunem doar ca statistica este "putin" de partea Noii Zeelande. Prognoza meteo ne spune ca va ploua in ziua meciului, deci abordarea lui Hansen ar putea fi cu doua taisuri. El stie ca apararea Irlandei este una puternica, greu de penetrat, si va dori s-o faca pe actiuni rapide, pe flancuri. Doar ca mingea va fi alunecoasa. Insa nu cred ca trebuie neaparat sa ajunga in terenul de tinta. Este un meci eliminatoriu, asa ca ambele nationale vor profita de loviturile de pedeapsa din apropiere pentru a pune 3pct pe tabela. Poate parea un pariu riscant, tinand cont si de ultimele doua rezultate directe, dar vad un meci spectaculos.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 23
Calcul:
+107 Kč
ROI:
1.8 %
Pariuri:
1216 / 43 / 874
Calcul:
+25 Kč
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 60
37 / 0 / 23
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2135
1216 / 43 / 874
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
peste 39,5 puncte
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde