Novak Djokovic – Lorenzo Sonego: pronosticuri Tenis ATP Vienna

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Sonego.

Vineri, 30/10/2020, nu mai devreme de ora 18:30, Novak Djokovic si Lorenzo Sonego vor juca in faza sferturilor de finala ale turneului ATP World Tour de la Vienna (Austria, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.04 @ Novak Djokovic vs. 10.00 @ Lorenzo Sonego!

NOVAK DJOKOVIC (#1 ATP)

A mai castigat turneul ATP World Tour de la Vienna (2007) si cu siguranta are in plan sa triumfe din nou, chiar daca este o competitie mai micuta de nivel “ATP 500”. Tenismenul sarb n-a cedat set pana-n aceasta faza a turneului, dar nici n-a avut viata usoara in disputele cu Filip Krajinovic (7-6 6-3) din runda inaugurala, ori cu croatul Borna Coric (7-6 6-3) in faza optimilor de finala! Ambele partide s-au intins pe durata a putin peste doua ore; “Nole” si-a cedat serviciul de doua ori in primul meci si deloc in al doilea.

  • VICTORII Djokovic vs. Sonego: nu au jucat

LORENZO SONEGO (#42 ATP)

Tenismen in varsta de douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Torino (Italia), executa reverul cu doua maini, masoara in jur de 1,91m si este antrenat de Gipo Arbino! Desi este un “zgurist” la baza, italianul a facut o figura frumoasa pana acum pe hardul indoor de la Vienna, eliminand adversari mai galonati precum sarbul Dusan Lajovic (6-4 6-3) in runda inaugurala sau polonezul Hubert Hurkacz (7-6 7-6) in faza optimilor. Lorenzo Sonego s-a impus in partidele mai sus mentionate in primul rand gratie serviciului!

  • VICTORII Sonego vs. Djokovic: nu au jucat

Novak Djokovic – Lorenzo Sonego: Cote la pariuri si predictii pariuri

Cel mai probabil vom asista la o calificare a principalului favorit de la Vienna in penultimul act al competitiei, dar in acelasi timp astept un minim de sase game-uri din partea “outsider”-ului. Statisticile la serviciu ale lui Lorenzo Sonego atat in duelul cu Dusan Lajovic, cat si in cel cu Hubert Hurkacz ii ofera italianului dreptul de a spera la un nou meci echilibrat, mai ales ca la urma urmei, n-are nimic de pierdut! Torinezul nu si-a cedat serviciul in duelul cu Lajovic si a avut procentaje de 82% la punctele castigate cu prima minge de serviciu, respectiv 71% cu a doua minge (noua asi expediati), iar in disputa cu Hurkacz a avut procentaje de 86% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu, respectiv 63% cu a doua minge (cinci asi expediati).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
40 / 0 / 42
Calcul:
-1 693 Kč
ROI:
-20.6 %
Pariuri:
690 / 56 / 534
Calcul:
-4 899 Kč
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
40 / 0 / 42
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1284
690 / 56 / 534
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Djokovic & peste 17,5 game-uri
Comentarii