Novak Djokovic – Matteo Berrettini: pronosticuri Turneul Campionilor

Tipster-ul Legalbet Marian va ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Berrettini.

Duminica (10/11/2019), nu mai devreme de ora 16:00, Novak Djokovic si Matteo Berrettini vor juca in deschiderea “Turneul Campionilor” de la Londra (hard indoor), in “Grupa Bjorn Borg”.

NOVAK DJOKOVIC (#2 ATP)

A pierdut fotoliul de lider mondial in dauna ibericului Rafael Nadal, in ciuda faptului ca s-a impus in ultimul turneu al anului – Paris Bercy – fara sa cedeze vreun set! Per total, sarbul n-a avut deloc un sezon prost, ba mai mult se poate lauda ca a adaugat in vitrina inca doua trofee de Grand Slam – Australian Open (hard outdoor), respectiv Wimbledon (iarba). Nici pe zgura de la Roland Garros n-a dezamagit (semifinalist), in timp ce pe asfaltul de la US Open a fost nevoit sa abandoneze in “optimi” din cauza unei accidentari suferite la nivelul umarului stang! Paris-Bercy este singurul turneu de hard indoor la care “Nole” a participat in sezonul regulat, iar acolo le-a aplicat adevarate corectii unor adversari din “noul val” precum Stefanos Tsitsipas (6-1 6-2) sau Denis Shapovalov (6-3 6-4), cu adevarat impresionant fiind faptul ca pe parcursul competitiei amintite mai sus si-a cedat serviciul de doar doua ori. Am tinut sa subliniez victoriile obtinute de sarb in fata celor doi pusti mentionati mai sus, deoarece grecul si canadianul sunt de valori relativ apropiate cu italianul Matteo Berrettini!

  • PALMARES “Turneul Campionilor” – faza grupelor (2007, 2009, 2011), semifinalist (2010), finalist (2016, 2018), campion (2008, 2012, 2013, 2014, 2015).

MATTEO BERRETTINI (#8 ATP)

A prins in extremis ultimul bilet catre Londra, beneficiind pe parcursul ultimelor saptamani si de evolutiile slabe ale ibericului Roberto Bautista-Agut, contracandidatul direct si cel care initial era clasat mai bine! Sezonul regulat este cel mai bun pentru italian, iar performantele acestuia vorbesc de la sine: semifinalist la ATP Sofia (hard indoor), ATP Halle (iarba), Shanghai – Masters (hard outdoor), ATP Vienna (hard indoor), US Open (hard outdoor), finalist la ATP Munchen (zgura) si campion la Phoenix challenger (hard outdoor), ATP Budapesta (zgura) si ATP Stuttgart (iarba). Nu s-a simtit deloc confortabil pe hardul indoor de la Paris-Bercy, cedand destul de clar meciul cu Jo-Wilfired Tsonga (4-6 3-6), in ciuda faptului ca in continuare locul la ATP Finals era atacabil de catre Bautista-Agut, dar si de Gael Monfils (ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca nu motivatia i-a lipsit, ci pur si simplu nu a agreat suprafata de joc, una extrem de asemanatoare cu cea pe care va fi nevoit sa joace la “Turneul Campionilor”).

  • PALMARES “Turneul Campionilor” – debutant (2019)

Novak Djokovic – Matteo Berrettini: Cote la pariuri si predictii pariuri

Cei doi nu s-au mai infruntat pana-n acest moment, dar ne putem face usor o parere despre cum se va desfasura partida! Chiar daca italianul poseda unul dintre cele mai puternice servicii din circuitul masculin la ora actuala (de regula, un atu important), de aceasta data de cealalta parte a fileului va sta cel mai bun jucator de retur. Pe langa faptul ca are o deplasare in teren exemplara si un simt al anticipatiei deosebit, sarbul a aratat la Paris-Bercy ca nu ofera “gratuit” mingi de break adversarilor, indiferent de numele acestora! Despre experienta, nici n-are rost sa mai vorbim…

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 1 / 41
Calcul:
-556 Kč
ROI:
-5.6 %
Pariuri:
828 / 64 / 630
Calcul:
-4 910 Kč
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
57 / 1 / 41
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1523
828 / 64 / 630
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi Novak Djokovic

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii