OG - Newbee. Pronosticuri Dota 2

Campioana intra pe main stage.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciMiercuri dimineata, de la ora 05:00, in upper bracket-ul de la TI9, avem partida OG - Newbee. Ambele echipe au avut evolutii apreciate in grupe.

OG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OG este campioana din 2018, la capatul unui sezon foarte slab, dar in care OG s-a redresat incredibil, desi isi formase un nou roster cu doar 3 luni inainte. A urmat o pauza bine meritata, insa si alte rezultate putin scontate pentru o campioana de TI. Cel mai bun rezultat a fost un loc 3 la ESl One Katowice. In faza grupelor, OG a parut din nou senzationala. A incheiat cu 14 puncte, castigand grupa B, fara prea mari emotii si cu vreo 2 jocuri cu IO carry. OG a jucat "chill", confortabil si fara presiune.

Newbee - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Newbee e de fapt Forward Gaming, rosterul fiind preluat de organizatia din China pe 24 iulie. Interesant e ca Newbee n-a renuntat la rosterul ei, cel care il include pe Sccc, asa ca ramane de vazut ce se va intampla dupa TI. In grupa A, Newbee a obtinut 9 puncte, inregistrand o singura infrangere, cu Team Secret. Dar amandoua jocurile au fost de +50 de minute, deci pieliedie si echipa au afisat un joc solid pe tot parcursul grupelor.

OG - Newbee: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In mod normal, ar trebui sa fim tentati sa mergem pe formatia care a aratat mai bine in grupa, care a facut spectacol. Dar aici suntem pe main stage si orice se poate intampla. OG poate sa joace prost, poate sa piarda mid game-ul tocmai din cauza unei relaxari care e evidenta in jocul lor. Newbee are experienta, un mid care poate sa-i faca fata lui Ana si un carry care, de obicei, intra in lupta destul de devreme. Cota mi se pare buna pentru urmatorul pariu

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 1 / 24
Calcul:
+107 Kč
ROI:
1.7 %
Pariuri:
1266 / 45 / 904
Calcul:
+376 Kč
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
37 / 1 / 24
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2217
1266 / 45 / 904
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Newbee + 1,5 harti

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii