Palmeiras - CSA: Predictii pariuri sportive Brazilia Serie A

Meci de 6 puncte pentru Palmeiras, care este angrenata in lupta pentru titlu

Vineri dimineata, de la ora 01:15, ora Romaniei, Palmeiras joaca impotriva celor de la CSA, in runda cu numarul 21 din Brazilia Serie A.

Palmeiras: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul Braziliei a intrat de cateva etape in cea de-a doua jumatate, iar lupta la varf este intr-o continua miscare. Palmeiras este una dintre favoritele la castigarea titlului, dar pentru a-si recupera prima pozitie are nevoie sa reduca din handicapul de trei puncte. Atat o desparte de Flamengo, liderul la zi si are toate motivele sa recupereze aceasta diferenta. Joaca un fotbal placut, totul culminand cu succesul din urma cu aproape o saptamana, 1-0, pe terenul Fortalezei. Desigur, apararea a scos-o pe Palmeiras din cateva situatii cheie, fiind a doua cea mai buna dintre toate competitioarele din campionat.

  • Echipa probabila: Weverton – Jean, Gomez, Hugo, Barbosa – Scarpa, Melo, Hanrieuq – Dudu, Adriano, Willian 

CSA: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

CSA s-a declarat multumita ca a promovat in primul esalon. Cu un lot subtire fie si pentru un campionat cum este cel al Braziliei, obiectivul sau a fost sa se mentina deasupra liniei rosii. Este tot mai greu sa faca asta, cu atat mai mult cand se afla pe locul 16, primul de deasupra locurilor care sub in Serie B, cu 19 puncte. O singura lungime sta intre ea si Fluminense, asta in conditiile in care urmeaza un program incomod. Cu noua goluri inscrise in decursul celor 21 de meciuri, CSA se poate declara multumita de faptul ca vine dupa trei runde consecutive fara esec. In acest timp a reusit doua victorii si o remiza, dar toate in fata echipelor modeste.

  • Echipa probabila: Jordi – Dawhan, Costa, Castan, Carlinhos – Apodi, Nilton, Vitor – Gomez, Bustamante – Alecsandro 

Palmeiras - CSA: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Poate ca ambele vin dupa cel putin trei meciuri consecutive fara esec, dar Palmeiras este de un alt nivel si astept sa demonstreze asta. Cred ca o sa-si faca singura meciul mai usor si o sa deschida scorul inca din prima repriza. In tur au facut 1-1, dar Palmeiras si-a facut datoria si a condus inca din minutul 9.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
56 / 0 / 45
Calcul:
-1 405 Kč
ROI:
-13.9 %
Pariuri:
2622 / 56 / 1645
Calcul:
-13 662 Kč
ROI:
-3.2 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 101
56 / 0 / 45
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 4324
2622 / 56 / 1645
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Palmeiras inscrie in prima repriza
Comentarii