Pariul zilei 14.11.2019 Djokovic vs Federer

Rafa va ofera pariul zilei de joi, 14 noiembrie 2019.

Pariul zilei 14.11.2019 Djokovic vs Federer

Este vorba despre un meci de tenis cu adevarat maret de la Turneul Campionilor ce se disputa la Londra. Nole Djokovic il va intalni pe Roger Federer intr-un clasic al tenisului ultimilor zece ani. Cotele sunt alese de la casa de pariuri Betano.

Nole Djokovic tinteste locul 1 la sfarsit de an 2019

Nole Djokovic, 33 de ani, este in lupta directa cu Rafa Nadal pentru coroana de lider al clasamentului ATP din acest an. Infrangerea din fata austriacului Dominic Thiem transforma acest meci cu Federer intr-unul decisiv pentru accederea in semifinalele Turneului Campionilor. 

A fost un meci epic impotriva lui Thiem, cu raliuri formidabile si lovituri miraculoase. Nole a fost un pic surprins de “adancimea” loviturilor lui Dominic care l-au oprit din tentativa de a lua el initiative in puncte, asa cum se intampla de obicei.

Pentru meciurile cu Federer, se pare ca Nole are reteta de succes, castigand ultimele cinci meciuri. El a reusit sa isi impuna jocul, sa ia initiative in puncte si sa isi faca punctele marsand cu predilectie pe lovitura de rever a lui Roger, care este “calcaiul lui Ahile” al jocului elvetianului.

O eventuala infrangere a lui Nole ar insemna automat si pierderea locului 1 in clasamentul ATP al acestui an.

Roger Federer este inca zeul tenisului

Roger Federer, 38 de ani, a pierdut si el, la Domi Thiem, la acest Turneul Campionilor. A castigat apoi meciul cu Matteo Berretini si iata, s-a ajuns la acest incitant meci decisiv cu Nole Djokovic.

Cine pierde aceasta confruntare, paraseste competitia, cine castiga, merge in semifinalele turneului.

Federer va incerca sa scurteze raliurile in acest duel, va juca acel “serviciu-vole” pe care il stim foarte bine in jocul sau. Ideea principala a jocului sau va fi sa incerce sa obtina cat mai repede controlul in puncte si sa isi plaseze lovitura castigatoare, pentru ca, intr-un joc de anduranta, Djokovic ii este superior. 

O asemenea strategie va depinde insa foarte mult de lovitura de serviciu; venirile la fileu ale lui Roger se pot intampla cu succes doar “in spatele” unui serviciu foarte solid al lui Fedex.

Jucand foarte ofensiv, Fedex se si expune totodata, el putand cadea prada “passing-shots-urilor” lui Nole sau chiar propriilor sale erori nefortate.  

Djokovic este favorit aici, si pe buna dreptate, as spune.

Acel meci de la Wimbledon, din aceasta vara, cu set decisiv si tie-break la scorul de 12-12, mi-a aratat insa ca Federer “mai poate” inca. 

Puteti paria aici acest pont

Prieteni, va invit sa urmariti zilnic biletele si ponturile noastre. Nu jucati la pariuri sportive, niciodata, sume mai mari decat va permiteti sa pierdeti.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Čeština. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
3 / 0 / 4
Calcul:
-18 Kč
ROI:
-2.6 %
Pariuri:
596 / 35 / 602
Calcul:
-3 511 Kč
ROI:
-2.8 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Čeština. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 7
3 / 0 / 4
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1233
596 / 35 / 602
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Djokovic si over 21,5 games
Comentarii