Pelicans - Yunost Minsk: Ponturi hochei pe gheata Liga Campionilor

Pelicans provine dintr-un campionat net superior celui din Belarus si astept sa se vada asta si pe tabela

Miercuri, de la ora 19:00, pe “Isku Areena”, Pelicans urmeaza sa aiba un adversar din Belarus, respectiv Yunost Minsk, in runda a 5-a din Grupa D din Liga Campionilor.

Pelicans: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Revenire de forma pentru formatia din Lahti, care a reusit in ultimele doua etape din campionatul Finlandei sa obtina doua victorii interesante. In ambele infruntari a dat cel putin trei goluri, drept pentru care a dispus cu 3-0 de IFK Helsinki si 4-3 in disputa cu KalPa. Situatia este ceva mai apasatoare in Grupa D, unde se afla pe locul al treilea, cu 5 puncte. Sunt trei lungimi intre ea si liderul acestei grupa, iar dsta in conditiile in care urmeaza sa aiba parte de o dubla cu bielorusii de la Yunost. Doua victorii ii asigura vitoria, avand in vedere ca echipele care acum sunt pe primele locuri se vor duela intre ele, in doua meciuri.

Yunost Minsk: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Avand cel mai slab atac din Grupa D, cu noua reusite, Yunost Minsk isi merita locul de lanterna rosie pe care il are. Insa, intre ea si echipa de pe locul al doilea este o singura lungime, ceea ce pastreaza vie speranta la fazele superioare. Are nevoie de un joc fara greseala in meciul de miercuri si cu toate acestea e greu de crezut ca o sa-l faca. O spun pentru ca in deplasare a intampinat probleme reale, avand infrangeri la pas in cele doua asemenea jocuri disputate in grupa de Liga. A avut o saptamana grea, la finalul celei anterioare a pierdut cu 1-2, in deplasare, in fata lui Neman Grodno.

Pelicans - Yunost Minsk: Cote la pariuri si predictii pariuri

Sigur nu o sa fie un meci lipsit de spectacol, insa Pelicans pare sa fie favorita certa. Asa cum arata situatia in momentul de fata, nu cred ca formatia gazda o sa lase garda jos, drept urmare, sa obtina victoria in timpul regulamentar.

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 Kč
ROI:
0.0 %
Pariuri:
2739 / 57 / 1707
Calcul:
-12 818 Kč
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

De la inceput
Pariuri: 4503
2739 / 57 / 1707
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Pelicans castiga

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii