Phoenix Suns – Los Angeles Clippers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Phoenix Suns - Los Angeles Clippers, din NBA.

Duminica dimineata, de la ora 04:00, pe “Talking Stick Resort Arena”, avem meciul Phoenix Suns - Los Angeles Clippers, din NBA. Poate sa-l opreasca cineva pe Leonard?

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns a pornit sezonul cu asteptari mult, mult mai mari decat in stagiunea precedenta. Asa ca au jucat excelent, invingand, acasa, pe Sacramento Kings, 124-95. Booker a pus 22 de puncte, 10 pase si 2 recuperari, iar Oubre a avut 21 de puncte, 9 recuperari si o pasa. O victorie solida, deci ce s-au gandit cei de la NBA? Hai sa-i testam pe baieti, ca sigur e ceva in neregula. Bineinteles, e o gluma aparuta dupa ce Ayton, 18 puncte si 11 recuperari contra celor de la Kings, a fost suspendat 25 de partide pentru folosirea unei substante interzise. Fara el, Suns au pierdut la Denver, 107-108, dupa prelungiri. Oubre a avut 23 de puncte, 8 recuperari si 2 pase, in timp ce Kaminsky a venit cu 19 puncte, 11 recuperari si o pasa. Baynes, care va prinde mai multe minute, a bifat 15 puncte, 7 recuperari si 3 pase.

Los Angeles Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Los Angeles Clippers a avut doua teste serioase in acest debut de sezon si le-a trecut cu brio pe ambele. Dupa ce a invins-o pe rivala Lakers, acasa, 112-102, LA Clippers s-a impus cu GSW, in deplasare, 141-122. Kerr a tot zis-o, dar nu ma asteptam ca Warriors sa aiba o aparare asa “varza”. Leonard a stat doar 21 de minute pe parchet, suficiente pentru 21 de puncte, 9 pase si 5 recuperari, in timp ce cel mai bun marcator pentru Clippers a fost Lou Williams, cu 22 de puncte, la care a adaugat 8 pase si 3 recuperari. Oaspetii au terminat disputa cu 62.5% eficacitate.

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Initial, ma gandeam la un over pentru aceasta partida. Si nu cred ca e o varianta rea. Insa cu suspendarea lui Ayton, Baynes va prinde constant peste 25 de minute. L-am vazut la Cupa Mondiala cum reuseste lejer cosuri de 3p de pe centru. Depinde si ce match-up va avea in timpul petrecut pe parchet. Dar, in principiu, va bifa vreo 10 aruncari, plus ceva libere. Sa speram ca n-o va da rau in bara.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 19
Calcul:
+512 Kč
ROI:
9.1 %
Pariuri:
1214 / 43 / 870
Calcul:
+289 Kč
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 59
37 / 0 / 19
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2132
1214 / 43 / 870
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Baynes peste 19,5 puncte + pase + recuperari
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde