Phoenix Suns – New Orleans Pelicans: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Phoenix Suns - New Orleans Pelicans, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Talking Stick Resort Arena”, avem meciul Phoenix Suns - New Orleans Pelicans, din NBA.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns a reusit sa castige partea a doua dintr-un back-to-back la Sacramento Kings. Suns s-au impus cu 116-100, intr-o partida in care a avut trei jucatori care au marcat cel putin 20 de puncte: Bridges, Johnson si Booker. Ayton a inregistrat un double-double, cu 11 puncte si 15 recuperari, in timp ce Paul a contribuit cu 8 puncte, 12 pase si 4 recuperari. Suns au avut 34 de assisturi, dovada ca mingea circula destul de bine, mai ales cand e adusa in atac de CP3. Saric pare pregatit sa revina pe parchet, chit ca nu va prinde multe minute la inceput.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

NOP a fost implicata intr-o partida atipica, in care s-au marcat extrem de putine puncte. Dar a fost o victorie, 98-95 cu Spurs, lucru care conteaza cel mai mult pentru Pelicans. Ingram a bifat 28 de puncte, 11 recuperari si 6 pase, Zion a inregistrat 18 puncte, 11 recuperari, dar cu 7/22 din actiune, in timp ce Ball a contribuit cu 16 puncte, 8 recuperari si 5 pase. Surprinzator a fost faptul ca Williamson a stat pe parchet 38 de minute. Asta inseamna ca, fizic, Zion chiar e intr-un progres menit sa-l transforme intr-o veritabila vedeta.

Phoenix Suns - New Orleans Pelicans: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ambele formatii sunt la 2W - 1L in clasament si sunt doua dintre echipele pe care iti doresti sa le vezi ca fan neutru. Mai ales cand te gandesti c-am avut prelungiri in trei dintre ultimele patru dispute directe. In plus, linia de over stabilita pentru aceasta partida a fost depasita in ultimele cinci meciuri dintre cele doua echipe. Si atunci cand nu intra in probleme cu faulturile si depaseste numarul de 20 de aruncari, Ingram poate lejer sa depaseasca urmatoarea linie.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
4 / 0 / 11
Calcul:
-763 Kč
ROI:
-50.9 %
Pariuri:
1291 / 45 / 931
Calcul:
-331 Kč
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
4 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.5 %
Pariuri: 2269
1291 / 45 / 931
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Ingram peste 22,5 puncte peste 216,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii