Portland Trail Blazers – Toronto Raptors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida Portland Trail Blazers - Toronto Raptors, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 05:00, in “Moda Center”, avem meciul Portland Trail Blazers - Toronto Raptors. Lillard vs Siakam, cine va castiga duelul pentru formatia sa?

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers au castigat cu Atlanta Hawks, acasa, si au intrerupt o serie nefericita de infrangeri. Se parea ca lucrurile pot, in sfarsit, sa stea mai bine, doar ca Trail Blazers s-au impiedicat si noaptea trecuta, la Sacramento Kings, 99-107. Desi gazdele au fost fara Fox, Portland a fost fara inspiratie. Lillard a bifat 27 de puncte, 5 pase si 4 recuperari, iar McCollum a pus 24 de puncte, 5 recuperari si o pasa. Oaspetii au terminat meciul cu doar 77 de aruncari, 44.2% eficienta. Cu un bilant de 4W - 7L, Trail Blazers se afla pe locul 12 in Vest.

Toronto Raptors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Toronto Raptors este formatia de pe locul 4 in Conferinta de Est, cu sapte victorii si trei infrangeri. Ultimul meci a fost un esec, 88-98 pe teren celor de la Los Angeles Clippers. Desi au reusit sa-si inchida bine fosta vedeta, pe Leonard, Raptors au aruncat rau, 40%, dar au stat si groaznic la capitolul recuperari - 38 fata de 66. Siakam a pus 16 puncte, 10 recuperari si 6 pase, in timp ce Powell a dat 15 puncte, 4 recuperari si 2 pase. VanVleet, desi a stat pe parchet 45 de minute, n-a sarit de 14 puncte, 8 pase si 2 recuperari. 

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atata timp cat Lowry si Ibaka vor fi pe margine, Siakam e cam obligat sa le faca pe toate. In ultimele doua meciuri si-a depasit de fiecare data linia la pase, dovada ca Nurse chiar il pune sa conduca mingea destul de des. VanVllet produce si el multe minute, insa n-a fost eficient cu Clippers. Cu Portland, o echipa aflata in deriva si intr-un back-to-back, lucrurile s-ar putea schimba. Vom miza pe jucatorul african, fiind un pariu obligatoriu in actualele conditii. Ma tenta si VanVleet, insa o voi lasa pe alta data.

 

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
45 / 0 / 24
Calcul:
+837 Kč
ROI:
12.1 %
Pariuri:
1206 / 43 / 865
Calcul:
+347 Kč
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 69
45 / 0 / 24
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2117
1206 / 43 / 865
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Siakam “double-double” Sialam peste 4,5 pase
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde