PSG – Basaksehir: pont din Champions League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Champions League.

Partida PSG - Basaksehir este programata marti, 22:00 pe Parc des Princes din Paris.

PSG bate si se califica. Cam asta este ecuatia partidei din aceasta seara de la Paris. Dupa o prima parte a traseului din grupa cu multe puncte pierdute, PSG si-a revenit, legand victorii esentiale cu Leipzig si United, iar inainte ultimei etape are cele mai bune carti pentru a trece mai departe.

PSG este o echipa cu inceputuri foarte bune de meci. Thomas Tuchel este un motivator excelent iar asta se vede in modul in care ies jucatorii de la vestiare pentru startul partidelor: in ultimele sase meciuri a inscris noua goluri in prima repriza.

In schimb Basaksehir traverseaza o perioada extrem de modesta. Ultima victorie a oamenilor lui Okan Buruk dateaza din 8 noiembrie iar de atunci a inregistrat 3 infrangeri si doua egaluri, incasand nu mai putin de 15 goluri (o medie de trei goluri pe meci!!!). De notat faptul ca in aceste partide, majoritatea golurilor s-au inscris in prima repriza (11).

PSG – Basaksehir, cote la pariuri si pronostic

PSG nu cred ca va pierde mult timp si va incerca sa rezolve calificarea inca din prima repriza. Neymar a marcat in trei din ultimele patru meciuri, inclusiv in cele din Champions, iar forma sa pare a fi cheia revenirii lui PSG. Va propun o cota de 1.75, oferita de Public Win, pentru cel putin doua goluri in prima repriza.  Mai exista si varianta, mai riscanta, a unui pariu cu PSG marcand cel putin doua goluri, cu o cota tentanta de 2.05, dar eu as merge pe varianta safe.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 9
Calcul:
-387 Kč
ROI:
-25.8 %
Pariuri:
125 / 0 / 123
Calcul:
-1 865 Kč
ROI:
-7.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
6 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 249
125 / 0 / 123
Calcul
ROI: -7.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel putin doua goluri in prima repriza
Comentarii