PSG.LGD - OG. Ponturi Dota 2

Este timpul revansei pentru LGD.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciSambata dimineata, de la ora 08:30, avem finala upper-bracket, de la TI9. Anul trecut, cele doua formatii s-au intalnit in aceeasi faza a competitiei, iar OG a castigat cu 2-1. Avea sa se impuna si-n finala, 3-2.

PSG.LGD - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

PSG.LGD a castigat grupa A, cu 13 puncte, iar in upper-bracket n-a cedat niciun joc. Prima data a dispus de Virtus.pro, 2-0, pentru ca pe urma s-o trimita in lower-bracket pe VG, 2-0. A fost un duel mult asteptat de spectatori, intre cele mai bune formatii din China. Desi VG pleca drept favorita, LGD a fost echipa mult mai activa in mid game, reusind sa controleze tempo-ul partidei. Atata timp cat Ame are farm-ul asigurat, LGD are increderea necesara sa invinga orice adversar.

OG - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OG poate sa scrie istorie, devenind prima formatie care isi apara titlul la TI. Are garantata prezenta in top 3, dar Notail si compania isi doresc victoria suprema, mai ales la cum i-am vazut jucand pana acum. Fara stres, cu IO carry, doar distrandu-se si bucurandu-se de competitie. Dupa locul 2 in grupa A, OG a trecut de Newbee, 2-0, si de EG, 2-1. Daca disputa cu Newbee a fost lejera, contra "americanilor", campioana a pierdut primul joc si a avut reale emotii in jocul cu numarul doi. Din pacate, hype-ul pentru strangerea de mana de la sfarsit, dintre Notail si Fly, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

PSG.LGD - OG: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Chiar si jucatorii de la LGD credeau ca VG este favorita la castigarea turneului. Au vorbit cu multa admiratie despre ei si totusi i-au scos cu 2-0. OG a aratat cateva carente in asezarea lane-urilor, iar aici pot chinezii sa profite. Daca nu vor fi surprins in mid game, desi au cam dominat toate partidele acolo, LGD poate sa castige chiar cu 2-0 aceasta disputa. Farmeaza mai bine si au acel echilibru in luarea deciziilor. Sunt multe detalii de luat in seama, dar, in mare, PSG.LGD poate sa fie prima echipa care ajunge in finala.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
40 / 0 / 22
Calcul:
+693 Kč
ROI:
11.2 %
Pariuri:
1206 / 43 / 866
Calcul:
+247 Kč
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 62
40 / 0 / 22
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2117
1206 / 43 / 866
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
PSG.LGD castiga
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde