Qinwen Zheng — Linda Fruhvirtova: pronosticuri Tenis ITF Hamburg

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zheng vs. Fruhvirtova.

Duminica, 17/01/2021, nu mai devreme de ora 14:00, Qinwen Zheng si Linda Fruhvirtova vor juca in finala turneului ITF de la Hamburg (Germania, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.40 @ Qinwen Zheng vs. 2.80 @ Linda Fruhvirtova!

QINWEN ZHENG (#287 WTA)

A pornit din faza calificarilor pe hardul indoor de la Hamburg ITF si iat-o jucand acum cu trofeul pe masa pe muncitoarea chinezoaica de doar optsprezece ani! Asiatica a avut parte de o adversara pe masura in penultimul act al competitiei in persoana cehoaicei Jesika Maleckova (6-4 4-6 6-4); a fost o partida in care Qinwen Zheng a expediat nici mai mult – nici mai putin de paisprezece asi, a comis si sapte duble greseli, a avut un procentaj excelent pe prima minge de serviciu (82% puncte castigate), dar a fost extrem de vulnerabila pe cea de a doua minge (doar 33% din puncte adjudecate).

  • VICTORII Zheng vs. Fruhvirtova: nu au jucat

LINDA FRUHVIRTOVA (#749 WTA)

Are ocazia sa castige primul turneu ITF al carierei si cu siguranta va intra extrem de motivata pe teren; in luna decembrie a anului trecut, pierdea in set decisiv finala de pe asfaltul de la Monastir ITF! Desi a pornit din postura de “outsider” si sincer n-o vedeam in stare sa treaca in penultimul act de la Hamburg ITF de germana Noha Akugue Noha (7-6 6-2), a reusit totusi s-o faca, gratie faptului ca si-a fructificat mingile de break atunci cand a fost cazul (cinci din sase, spre deosebire de trei din opt ale oponentei).

  • VICTORII Fruhvirtova vs. Zheng: nu au jucat

Qinwen Zheng – Linda Fruhvirtova: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu “over” la game-uri pentru ca se vor infrunta doua tenismene agresive in joc, cu servicii percutante, adaptate cel mai bine la suprafata rapida de la joc de la Hamburg ITF; e foarte probabil ca asiatica – mare favorita de altfel – sa resimta oboseala dupa meciul de trei seturi pe care l-a disputat in semifinale, in timp ce Linda Fruhvirtova cu siguranta si-a luat toate datele de care are nevoie de la conationala Jesika Maleckova pentru a-si pregati in special jocul la retur pentru a fructifica slabiciunile aratate de Qinwen Zheng in special pe cea de a doua minge de serviciu (nu trebuie omis faptul ca chinezoaica i-a oferit oponentei din semifinale destul de multe oportunitati de break – zece la numar – si a iesit triumfatoare din aceasta partida doar pentru ca a fost mai inspirata in anumite momente, iar adversara a gresit nefortat in momentele cheie, fructificand doar trei mingi de break).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 3 / 35
Calcul:
+1 311 Kč
ROI:
13.2 %
Pariuri:
868 / 66 / 657
Calcul:
-4 017 Kč
ROI:
-2.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
61 / 3 / 35
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1593
868 / 66 / 657
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde