Radu Albot – Yuichi Sugita: pronosticuri Tenis ATP Sofia

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Albot vs. Sugita.

Duminica, 08/11/2020, nu mai devreme de ora 19:30, Radu Albot si Yuichi Sugita vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Sofia (Bulgaria, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.44 @ Radu Albot vs. 2.75 @ Yuichi Sugita!

RADU ALBOT (#90 ATP)

Va implini peste exact trei zile varsta de treizeci si unu de ani si cu siguranta si-ar dori sa-si faca un cadou frumos, printr-un parcurs cat mai lung pe hardul indoor de la vecinii bulgari! S-a nascut si are resedinta in capitala Moldovei – Chisinau – este jucator de mana dreapta, ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si este antrenat de Magnus Tideman. A avut evolutii apreciate zilele trecute pe hardul indoor de la Paris-Bercy, acolo unde i-a invins pe Alessandro Giannessi (7-5 6-4) si mai ales polonezul Hubert Hurkacz (7-5 6-7 6-4) si a cedat duelul cu rusul Andrey Rublev (1-6 2-6).

  • VICTORII Albot vs. Sugita: nu au jucat

YUICHI SUGITA (#99 ATP)

A ajuns la varsta de treizeci si doi de ani, are resedinta la Tokyo (Japonia), este jucator de mana dreapta si executa reverul cu ambele maini, masoara tot in jur de 1,75m si nu beneficiaza momentan de aportul vreunui antrenor (posibil ca si acest aspect sa fi afectat rezultatele din ultima vreme a niponului). De la revenirea oficiala a turneelor, japonezul n-a trecut de calificarile sau rundele inaugurale ale turneelor pe care le-a onorat cu prezenta, singura exceptie fiind chiar ultima competitiei la care a participat – Nur Sultan ATP – unde a trecut de calificari si de primul tur, dar a primit o corectie de la francezul Adrian Mannarino (1-6 1-6) in faza optimilor.

  • VICTORII Sugita vs. Albot: nu au jucat

Radu Albot – Yuichi Sugita: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al moldoveanului, pentru simplul fapt ca are un plus de valoare si vine cu un “boost” de moral dupa evolutiile bune de la Paris-Bercy in fata unor adversari mai galonati decat cei pe care i-a avut de infruntat japonezul la Nur-Sultan! Radu Albot poseda un prim serviciu mai percutant si lovituri mai puternice (mai ales pe parte de forehand), singurul plus al niponului fiind la capitolul deplasare in teren; jocul practicat de Yuichi Sugita este unul economicos, nu face multe erori nefortate, dar evident nici prea multe “winners”-uri. Nu s-au mai infruntat pana acum, vor fi la inceput cateva game-uri de tatonare, de cunoastere, dar ulterior moldoveanul va incepe usor-usor sa controleze partida.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
78 / 4 / 53
Calcul:
+582 Kč
ROI:
4.3 %
Pariuri:
927 / 69 / 701
Calcul:
-4 153 Kč
ROI:
-2.4 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 135
78 / 4 / 53
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1703
927 / 69 / 701
Calcul
ROI: -2.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Albot

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde