Real Madrid – Granada: ponturi La Liga

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Real Madrid - Granada din etapa a 15-a din La Liga.

Chiar dacă oaspeții sunt într-o revenire de formă, ultimele rezultate ale Realului, dar și istoricul întâlnirilor directe ne duc cu gândul la o singură variantă pentru confruntarea de miercuri seară: victorie pentru formația lui Zidane.

Real Madrid: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dacă marea rivală, Barcelona, se chinuie să revină în lupta la vârf în La Liga, îmbinând evoluțiile bune cu cele mai puțin convingătoare, Real Madrid a depășit perioada grea. La începutul lunii, formația lui Zidane era la 7 puncte de liderul de atunci, Real Sociedad, dar formația blanco a obținut 4 victorii la rând în La Liga. Acum, albii sunt co-lideri în campionat, chiar dacă Atletico Madrid are două meciuri mai puțin disputate.

În ultimele 3 partide, Real a condus încă de la pauză, astfel că e limpede că formația din capitala Spaniei reușește să fie concentrată de la început, luându-și tare adversarele. Singura problemă e legată de numărul de goluri marcate până în prezent în actuala stagiune: doar 25, în 14 runde. O singură dată în ultimul deceniu și jumătate Real a punctat mai puțin în acest moment al sezonului, dar, spre deosebire de anii precedenți, apărarea e ceva mai sigură.

Statistica poate păcăli, totuși, în contextul în care Real vine după partide convingătoare. Deși a jucat cu adversari tari - Sevilla, Atletico Madrid sau Bilbao -, "galacticii" au fost mereu la înălțime în această lună. În cele trei meciuri câștigate la rând pe teren propriu, Real s-a impus de fiecare dată la cel puțin două goluri diferență. 

Problemele de lot nu mai sunt la fel de mari ca în lunile precedente, dar Zidane i-a pierdut pe Isco și Modric pentru partida de miercuri. Ei se alătură celor doi absenți de durată Hazard și Junior Vinicius (și aceștia sunt, însă, foarte aproape de revenire, existând o șansă să fie trecuți pe foaia de joc cu Granada).

"Modric are un disconfort și sperăm că va fi apt în curând, dar ca întotdeauna nu vom risca și vom vedea dacă în următoarea săptămână îl putem recupera", a spus Zizou într-o conferință de presă ținută marți la Valdebebas, nu înainte de a vorbi despre partida cu Granada: "Este un joc foarte important, deoarece este o echipă care face un sezon minunat. Ca atare, știm la ce să ne așteptăm. Trebuie să fim pregătiți, Granada e o echipă imprevizibilă și se motivează foarte bine contra adversarilor puternici".

Dacă în ultimele meciuri Zidane a rotit foarte puțin, mizând pe veteranii echipei, de această dată ar putea să apară ceva schimbări la nivel de prim "11". Asensio ar putea să fie din nou titular, deși spaniolul nu a primit foarte multe șanse de la stafful tehnic în ultima perioadă. "Am avut întotdeauna încredere în el și el știe asta. Acum echipa joacă bine și este adevărat că în ultimele jocuri nu a evoluat prea mult, dar știe ce are de făcut. Dacă va munci mult, va primi șanse, depinde doar de el să devină un jucător care să evolueze constant", a mai spus Zizou.

  • Absenți la gazde în Real Madrid - Granada: Isco, Modric. Incerți: Hazard, Junior Vinicius.

Granada: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

În ultimul an, Granada a arătat total diferit față de echipa care se lupta mai mereu pentru evitarea retrogradării. Stagiunea trecută a impresionat și a obținut un loc de Europa League, iar acum traversează un moment istoric: s-a calificat în primăvara europeană a EL.

Să joace pe două fronturi a fost dificil pentru formația condusă de Diego Martinez, dar în ultima lună a depășit perioada grea. Neînvinsă de 5 meciuri în toate competițiile, trupa andaluză va veni să își vândă scump pielea la Madrid.

Totuși, în deplasare în acest sezon recordul Granadei nu e impresionant, obținând doar 33% din punctele puse în joc. În medie, echipa a primit 0,83 goluri/meci, dar în meciurile în care a plecat ca outsider (a jucat împotriva unor formații considerate favorite la pariuri) cifrele sunt mult mai rele: a pierdut 75% din aceste confruntări.

  • Absenți la oaspeți în Real Madrid - Granada: Diaz, Gonalons, Lozano, Machis, Montoro, Vico.

Real Madrid - Granada: Cote la pariuri și pronostic

Real Madrid a pierdut o singură dată împotriva Granadei în istoria modernă: în 2013, în deplasare, ca urmare a unui autogol al lui Ronaldo. În rest, am asistat la victorii pe linie ale "galacticilor" care au punctat de cel puțin două ori în fiecare din ultimele 4 întâlniri directe.

La Madrid, diferența a fost și mai mare în ultimii ani: în 4 din ultimele 5 partide, formația blanco s-a impus la handicap. Am asistat inclusiv la un 9-1, în 2015, partidă în care Ronaldo a strălucit, marcând de 5 ori.

Cu 11 victorii în ultimele 13 partide jucate acasă în La Liga, Real a bifat contra Granadei 5 meciuri la rând de peste 2,5 goluri. Mai mult, în fiecare din ultimele 5 întâlniri directe, madrilenii i-au condus încă de la pauză pe oaspeții de miercuri, impunându-se de fiecare dată la final.

Ca atare, anticipăm o partidă deschisă, în care Real Madrid nu ar trebui să aibă mari probleme să se impună.

Predicție: Victorie Real Madrid și peste 1,5 goluri în meci, la o cotă de 1,51, la Betano.

e-sazkovekancelare.com vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 11
Calcul:
-398 Kč
ROI:
-19.0 %
Pariuri:
183 / 1 / 129
Calcul:
-153 Kč
ROI:
-0.5 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
10 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 314
183 / 1 / 129
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Real Madrid și peste 1,5 goluri în meci
Comentarii