Rebecca Marino – Jaqueline Cristian: pronosticuri Tenis Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Marino vs. Cristian.

Luni, 11/01/2021, nu mai devreme de ora 12:30, Rebecca Marino si Jaqueline Cristian vor juca in faza calificarilor turneului WTA de la Australian Open (Dubai, Emiratele Arabe, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 2.60 @ Rebecca Marino vs. 1.47 @ Jaqueline Cristian!

REBECCA MARINO (#312 WTA)

A ajuns si ea la treizeci de ani si e departe de tanara jucatoare care in urma cu multe sezoane ajungea pana pe a 38-a treapta a ierarhiei mondiale feminine de simplu; tenismena de mana dreapta, nascuta la Toronto (Canada), masoara in jur de 1,83m si are in palmares un singur titlu de categorie WTA (Memphis – 2011). Prefera suprafetele rapide, iar loviturile preferate raman serviciul si forehand-ul! Ramane de vazut care va fi conditia ei fizica, deoarece n-a disputat vreo partida in sezonul precedent.

  • VICTORII Marino vs. Cristian: nu au jucat

JAQUELINE CRISTIAN (#168 WTA)

Are douazeci si doi de ani si spera ca-n sezonul regulat sa intre in premiera in prima suta mondiala, avand si toate motivele si “armele” necesare pentru acest lucru; tenismena de mana dreapta, executa reverul cu ambele maini, poseda un serviciu bun spre foarte bun, masoara in jur de 1,80m si are in palmares o finala de dublu la nivel WTA jucata in urma cu doua sezoane pe zgura de la WTA Bucuresti! Anul trecut a reusit sa-si treaca in palmares trei titluri de nivel ITF, toate pe hard indoor – unul de simplu la Trnava ITF si alde doua mai importante la dublu @ Andrezieux-Boutheon ITF & Istanbul ITF.

  • VICTORII Cristian vs. Marino: nu au jucat

Rebecca Marino – Jaqueline Cristian: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes al romancei pentru simplul fapt ca are aproximativ o luna si jumatate de cand se antreneaza la Dubai (locatia exotica aleasa de organizatorii Australian Open pentru disputarea calificarilor), participand in prima saptamana a lunii decembrie a anului trecut chiar la ITF-ul gazduit de acest oras (atat la simplu, cat si la dublu), dar si pentru ca vine cu entuziasmul tineretii, are alta conditie fizica si per total poseda loviturile mai puternice si mai periculoase! Dupa cum spuneam si-n descriere, canadianca Rebecca Marino n-a mai disputat vreu meci oficial sau demonstrativ tocmai din data de 30/07/2019, fiind de altfel si retrasa multi ani din activitate intre anii 2013 si 2018, iar conditia ei fizica nu poate fi nici macar pe aproape la fel de buna precum cea avuta de Jaqueline Cristian.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 1 / 46
Calcul:
-1 318 Kč
ROI:
-13.3 %
Pariuri:
814 / 63 / 625
Calcul:
-5 222 Kč
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 1 / 46
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1504
814 / 63 / 625
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Cristian

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii