Rennes – Sevilla: pariul zilei Liga Campionilor

Expertul Legalbet, Maraz, vă recomandă un meci din Liga Campionilor, la o cotă de 1.47.

Rennes şi Sevilla joacă pe Roazhon Park , într-o partidă din grupa E a Ligii Campionilor, ultima etapă. Jocul e programat marţi , 7 decembrie, cu începere de la ora 22:00 şi va fi arbitrat de Bartosz Frankowski( Polonia).

Rennes: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rennes  e pe ultimul loc al grupei G, cu doar un 1 punct acumulat şi a pierdut în cel mai recent meci, scor 0-1, cu Krasnodar.

Francezii nu ii vor putea folosi din motive medicale pe Ruganis,Gomis, Martin, Guirassy , Aguerd, Terrier, iar Nyamsi e incert. 

Formaţia probabilă(4-3-3): Salin- Traoré, Da Silva, Nyamsi, Truffert- Bourigeaud, Nzonzi, Léa Siliki- Del Castillo, Niang, Tait. Antrenor: Julien Stephan.

Sevilla: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sevilla ocupă locul 2 în grupă având 10 puncte acumulate şi a suferit un eşec usturător acasă, scor 0-4, în disputa cu Chelsea Londra, în penultima rundă.

De la iberici lipsesc Acuña,Escudero, Munir, Navas şi Vaclík, aceştia fiind accidentaţi, iar Jordan nu poate evolua fiind suspendat.

Formaţia probabilă(4-3-3): Bounou- Koundé, Sergi Gómez, Diego Carlos, Rekik- Gudelj, Óliver Torres, Vázquez- Óscar, Idrissi, En-Nesyri.Antrenor: Julen Lopetegui.

Rennes - Sevilla: Cote la pariuri şi pronostic

Gazdele nu au nicio victorie, un singur punct acumulat şi doar şanse teoretice pentru a merge în Europa League de pe locul al treilea, în vreme ce spaniolii sunt în faza următoare a Ligii Campionilor alături de Chelsea.În meciul tur jucat la Sevilla, scorul a fost 1-0 pentru iberici.Cele două echipe au avut evoluţii oscilante, cu goluri multe , dar şi cu confruntări în care s-a punctat mai puţin.Francezii nu au niciun succes în ultimele 7 meciuri din toate competiţiile, în vreme ce ibericii au suferit două înfrângeri consecutive.Dacă luăm în calcul ultimele 5 meciuri jucate de Rennes şi Sevilla, indiferent de competiţie, observăm că în destule dintre ele s-a punctat cel puţin o dată în primele 45 de minute, acesta ar fi pronosticul meu pentru meciul din Hexagon.

 

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 31
Calcul:
-979 Kč
ROI:
-21.3 %
Pariuri:
701 / 6 / 684
Calcul:
-6 905 Kč
ROI:
-5.0 %
Maraz

Sunt jurnalist sportiv din 2000, am lucrat la câteva televiziuni locale şi acum sunt pasionat de media online.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
15 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1392
701 / 6 / 684
Calcul
ROI: -5.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Se înscrie cel puţin 1 gol în prima repriză (peste 0,5 )
Comentarii