Richard Gasquet – Salvatore Caruso: pronosticuri Tenis ATP Sofia

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Gasquet vs. Caruso.

Joi, 12/11/2020, nu mai devreme de ora 18:00, Richard Gasquet si Salvatore Caruso vor juca in faza sferturilor de finala ale turneului ATP World Tour de la Sofia (Bulgaria, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.36 @ Richard Gasquet vs. 3.10 @ Salvatore Caruso!

RICHARD GASQUET (#49 ATP)

A ajuns si el la treizeci si patru de ani si nu mai este de mult acel tenismen care gratie reverului executat cu o singura mana si a ingeniozitatii tactice din jocul pe care-l practica ajungea pana pe a 7-a treapta a ierarhiei mondiale masculine! Nu mai participase pana acum la turneul ATP de la Sofia, dar a facut-o foarte bine in primele doua runde (fara set cedat) in compania unor adversari sub nivelul lui totusi precum ibericul Roberto Carballes Baena (6-3 6-4) sau tanarul ceh Jonas Forejtek (6-4 6-2).

  • VICTORII Gasquet vs. Caruso: nu au jucat

SALVATORE CARUSO (#82 ATP)

Are douazeci si sapte de ani si abia din sezonul regulat a inceput sa joace mai des in cadrul turneelor de categorie ATP World Tour si sa prinda constant un loc in prima suta mondiala! Chiar daca este un “zgurist” clasic la baza, gratie jocului agresiv pe care-l practica si a serviciului destul de bun pe care-l poseda, a avut evolutii apreciate si pe hard outdoor sau hard indoor. Daca anul trecut pierdea inca din calificari aici la ATP Sofia, iata-l acum pe italian trecand in runda inaugurala de favoritul gazdelor – bulgarul Dimitar Kuzmanov (4-6 6-4 6-4) si de canadianul Felix Auger Aliassime (6-4 6-4) in “optimi”.

  • VICTORII Caruso vs. Gasquet: nu au jucat

Richard Gasquet – Salvatore Caruso: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un prim set care sa insumeze un minim de zece game-uri, asa cum s-a intamplat in toate cele cinci seturi pe care le-a jucat italianul pana acum pe hardul indoor de la ATP Sofia, pentru simplul fapt ca Salvatore Caruso este tipul de adversar artagos, care alearga dupa toate mingile, te poate tine pe “baseline” cu lovituri puternice si poseda un serviciu deseori dificil de returnat! Richard Gasquet are si el o prima minge de serviciu care in primele doua meciuri a insemnat direct “winners”, dar este vulnerabil pe al doilea serviciu si nici nu mai este la prima tinerete sa se deplaseze la fel de bine sau sa alerge cu aceeasi ardoare a italianului chiar si pentru mingile ce par imposibil de returnat. Asadar, plusul de valoare si de experienta il are francezul, dar cel de motivatie si “foame” de rezultate il are peninsularul.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
63 / 4 / 59
Calcul:
-1 346 Kč
ROI:
-10.7 %
Pariuri:
1035 / 80 / 798
Calcul:
-6 182 Kč
ROI:
-3.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 132
63 / 4 / 59
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1923
1035 / 80 / 798
Calcul
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9,5 game-uri în primul set

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii