România – Belarus: pont pentru un meci amical

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci amical, la o cotă de 1.59.

Meciul România -Belarus este programat miercuri, 11 noiembrie, la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Romănia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Echipa națională a României vine după trei înfrângeri în octombrie, iar Mirel Rădoi are mare nevoie de un succes cu Belarus. În condițiile în care fundașii Chiricheș, Grigore, Bălașa și Burcă vor lipsi, șansa naționalei este să atace. Man a fost adus la echipa mare după evoluții foarte bune la tineret și mai ales la FCSB. Un alt element important este Răzvan Marin, care joacā meci de meci ca titular în Serie A, la Cagliari. Pentru Alibec și Pușcaș poate fi un meci al descătușării. Alex Băluță și Erik Bicfalvi revin sub tricolor și ambiția lor ar putea fi determinantă.

Belarus - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Belarus este pe locul 90 în clasamentul FIFA și a învins doar Kazahstan în această toamnă. Echipa națională din Belarus are foarte mulți fotbaliști din campionatul intern și 4 jucători din Rusia plus 2 de la Astana (Kazahstan). Vitaly Lisakovich este noua vedetă a Belarusului. Puștiul de 22 de ani a crescut la Dinamo Zagreb, dar în vară a semnat cu Lokomotiv Moscova.

România - Belarus: Cote la pariuri si ponturi pariuri

România are în față un adversar inferior din punct de vedere tehnic și Rădoi are nevoie de un succes. Amicalul cu Belarus este ocazia perfectă pentru refacerea moralului. De aceea, voi miza pe următorul pronostic: Câștigă Romănia. Betano dă o cotă de 1.59. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 8
Calcul:
-24 Kč
ROI:
-1.4 %
Pariuri:
186 / 6 / 163
Calcul:
-2 007 Kč
ROI:
-5.7 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
9 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 355
186 / 6 / 163
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Câștigă România
Comentarii