Rosenborg - PSV: Ponturi pariuri sportive Europa League

Pentru a doua oara consecutiv PSV pleaca cu prima sansa la casele de pariuri intr-un meci din grupele Europa League

Joi seara, de la ora 22:00, Lerkendal Stadion este suprafata unde Rosenborg Trondheim si PSV Eindhoven se vor duela in cea de-a doua etapa a grupelor Europa League. Sporting si LASK Linz fac si ele parte din aceasta Grupa D.

Rosenborg: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Primul pas a fost gresit, iar Rosenborg va aborda jocul de joi seara plecand cu handicapul infrangerii suferite in urma cu doua saptamani. Ceda atunci cu 0-1 in partida cu LASK Linz, intr-o confruntare in care principala ei grija era sa nu primeasca gol. Nu stiu ce sa zic, dar deja grupa aceasta pare sa aiba favorite si ea nu face parte dintre ele. Totusi, s-a pastrat pentru jocul de joi, avand in vedere formula pe care antrenorul a folosit-o in ultimul duel din campionat. Derby-ul cu Brann s-a terminat asa cum a inceput, 0-0 si ea se poate declara oficial scoasa din lupta pentru titlu, avand in vedere ca este a patra in Norvegia, cu 12 puncte mai putine spre deosebire de Molde.

PSV: Forma e moment, ultimele rezultate, statistici

Atunci cand nu joaca cu Ajax, PSV se gandeste exclusiv la victorie. A facut asta si in urma cu putine zile, atunci cand a dat de pamant cu PEC Zwolle, in Eredivisie. 4-0 a fost atunci scorul acelui duel, care a insemnat al 13-lea consecutiv in toate competitiile. Vicecampioana Olandei a fost si ea nevoita sa joace tururi de calificare pentru a intra in grupe si n-a avut probleme in a-si invinge rivalele. Europa League pare sa fie floare la ureche, cel putin asa cum s-a intamplat in runda anterioara, pare usor. PSV s-a impus cu 3-2, in runda inaugurala, in disputa cu Sporting Lisabona.

Rosenborg - PSV: Cote la pariuri si predictii pariuri

O aspiranta la notorietate si o echipa care si-a ratat complet obiectivul european. Eu asa vad meciul acesta, in care Rosenborg pleaca cu sansa a doua in fata PSV-ului din Eindhoven. Insa, nu pot sa nu remarc pofta de joc a oaspetilor, care inscriu pe banda rulanta, cand au nevoie. Ei au avut sansa de a pune la punct detaliile unui meci in Norvegia, pentru ca in tururile preliminare au mai venit in tara fiordurilor, unde remiza la 0 cu Haugesund.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 1 / 46
Calcul:
-284 Kč
ROI:
-2.4 %
Pariuri:
2596 / 56 / 1620
Calcul:
-12 546 Kč
ROI:
-2.9 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 118
71 / 1 / 46
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4276
2596 / 56 / 1620
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie PSV
Comentarii