Sacramento Kings – Portland Trail Blazers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Sacramento Kings - Portland Trail Blazers, din NBA.

Miercuri dimineata, de la ora 05:00, in “Golden 1 Center”, ave meciul Sacramento Kings - Portland Trail Blazers, din NBA. Fox lipseste de la gazde.

Sacramento Kings - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sacramento Kings se bazeaza pe o echipa ce a jucat bine in stagiunea precedenta si care ar trebui sa continue pe aceeasi linie si-n acest sezon. Deocamdata, Kings se afla pe locul 12 in Vest, cu trei victorii si sase infrangeri. In ultima disputa, Sacramento s-a impus, in deplasare, 121-109, cu Atlanta Hawks. Hield a pus 22 de puncte, 5 recuperari si o pasa, iar Bogdanovic a contribuit cu 20 de puncte, 5 pase si 4 recuperari. Au trecut trei zile de atunci, perioada buna de odihna. Doar ca a venit si o veste proasta - Fox s-a accidentat si a lipsi cel putin o luna. O absenta foarte importanta, cu D’Aaron avand 18.2 puncte, 7 pase si 4 recuperari in acest sezon. 

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers a reusit sa opreasca “avalansa” de infrangeri si a castigat contra celor de la Atlanta Hawks, pe teren propriu, 124-113, dupa prelungiri. N-a fost un succes usor, insa unul mult necesar dupa patru infrangeri la rand. Portland se afla pe locul 11 in Vest, cu patru victorii si sase esecuri. Lillard a pus 30 de puncte, 7 recuperari si 6 pase cu Hawks, in timp ce McCollum a contribuit cu 23 de puncte, 8 recuperari si 4 pase. Whiteside a avut 21 de puncte, 12 recuperari si o pasa, desi e clar ca nu e inca 100% fizic. Hood s-a accidentat si este dat probabil pentru aceasta disputa. N-ar fi insa cea mai teribila absenta, in conditiile in care Bazemore si Simons pot sa-l inlocuiasca.

Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 

Putem sa privim ultimul succes al celor de la Trail Blazers ca pe o eliberare. Portland poate sa fie pozitiva in continuare, tinand cont de faptul ca cel mai bun jucator de la Sacramento lipseste. De aceea, si cotele au suferit modificari in ultimele ore. M-am decis sa risc putin, pentru cota. Nu cred intr-o victorie la limita a oaspetilor, desi au avut partide destul de stranse. Ori castiga clar, ori vor pierde.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 12
Calcul:
-372 Kč
ROI:
-16.2 %
Pariuri:
1302 / 45 / 938
Calcul:
-203 Kč
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 23
11 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 2287
1302 / 45 / 938
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Portland Trail Blazers - 5,5 HA

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii