Salvatore Caruso – Dimitar Kuzmanov: pronosticuri Tenis ATP Sofia

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Caruso vs. Kuzmanov.

Luni, 09/11/2020, nu mai devreme de ora 18:00, Salvatore Caruso si Dimitar Kuzmanov vor juca in runda inaugurala a turneului ATP World Tour de la Sofia (Bulgaria, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in ČeštinaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.33 @ Salvatore Caruso vs. 3.20 @ Dimitar Kuzmanov!

SALVATORE CARUSO (#81 ATP)

Va implini peste aproximativ o luna varsta de douzeci si opt de ani, s-a nascut si e stabilit la Avola (Italia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si este antrenat de conationalul Paolo Cannova! N-a trecut de primul tur de la Sofia ATP in precedentele doua editii pe care le-a onorat cu prezenta si nici n-a excelat de-a lungul timpului, in general, pe o suprafata precum hardul indoor, fiind un “zgurist” clasic la baza ca marea majoritate a italienilor de altfel.

  • VICTORII Caruso vs. Kuzmanov: nu au jucat

DIMITAR KUZMANOV (#290 ATP)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut la Plovdiv si s-a stabilit ulterior la Sofia (Bulgaria), este si el jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu doua maini, masoara in jur de 1,83m si este antrenat de conationalul Stefan Rangelov! N-are in palmares vreun titlu de nivel ATP Challenger Tour, dar este o prezenta constanta in echipa de Davis Cup a bulgarilor; de asemenea, tot “zgurist” la baza este si Kuzmanov, in ciuda faptului ca poseda un serviciu bunicel si are lovituri puternice de pe forehand.

  • VICTORII Kuzmanov vs. Caruso: nu au jucat

Salvatore Caruso – Dimitar Kuzmanov: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un prim set echilibrat, care sa insumeze minim zece game-uri, chiar daca plusul de valoare si experienta este destul de clar de partea italianului; suprafata de joc nu-l avantajeaza pe niciunul dintre ei, deoarece este destul de rapida si ambii le prefera pe cele mai lente, care generaza schimburi mai lungi de mingi si le da mai mult timp de gandire! Astfel, ma astept la destul de multe erori nefortate, destule oportunitati de break si de o parte si de cealalta. Ma astept ca bulgarul sa aiba un plus de motivatie si sa inceapa mai bine partida pentru ca joaca “acasa”, iar in tribune vor sta pe langa antrenorul Stefan Rangelov (care-i este si unchi), mama lui – care este capitanul echipei feminine de Fed Cup a Bulgariei – plus un numar destul de generos de spectatori.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
70 / 6 / 54
Calcul:
-532 Kč
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1019 / 77 / 776
Calcul:
-5 351 Kč
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 130
70 / 6 / 54
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1878
1019 / 77 / 776
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9,5 game-uri în primul set

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii