Salzburg – Rapid Viena: pronosticuri fotbal OFB Cup

Se intalnesc doua dintre echipele cu cele mai multe rezultate cu goluri de o parte si de cealalta.

Miercuri, 16 decembrie 2020, de la ora 21:30, la Salzburg, pe Red Bull Arena, echipa locala va evolua in compania Rapidului din Viena. Jocul face pate din saisprezecimile Cupei Austriei.

Salzburg: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Fotbalul din Austria continua sa fie domina de Salzburg. Campioana en-titre este si singura din tara calificata in grupele Ligii Campionilor unde a terminat pe in Grupa A si a prins primavara Europa League. Au fost perioade in care a jucat din trei in trei zile, dar a reusit sa tina pasul si cu duelurile din campionat. Cea mai buna dovada este vicotria de la finalul saptamanii trecute, atunci cand Daka, BerishaEnock Mwepu au inscris golurile victoriei cu 3-1 in compania celor de la LASK Linz.  Acela a fost duelul care a readus-o pe Salzburg pe prima pozitie in Austria, asta dupa ce a trecut chiar de cea care conducea Tipico Bundesliga inaintea rundei a 11-a.

Rapid Viena: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A terminat pe 3 in grupa din Europa League, dar nu a reusit sa joace un fotbal solid nici in meciurile din Tipico Bundesliga. Dupa ce joia trecuta evolua in compania lui Molde si incheiat 2-2, dupa doar cateva zile s-a facut de ras. Din nou gazda, dar nu a putut tine pasul cu Tirol, formatie in fata careia s-a inclinat cu 0-3. Acela a reprezentat cel de-al 14-lea duel consecutiv jucat in toate competitiile si in care echipele intalnite au reusit sa inscrie cel putin un. S-a intamplat asta pana si in turul anterior din Cupa Austriei, atunci cand Rapid Viena a trecut cu 5-1 de Wiener Neustadt.

Salzburg - Rapid Viena: cote la pariuri si ponturi pariuri

Cupa este o cu totul alta competitie si nu exista cale de intoarcere. Un pas gresit aduce eliminarea, dat fiind formatul actual. Cred ca asta o va motiva pe Rapid Viena, o formatie care a stiut sa ajunga la poarta adversa si de cele mai multe ori sa inscrie. Salzburg este si ea usor relaxata, desi este favorita caselor de pariuri online ma astept sa aiba un meci mai mult decat dificil, iar pentru a se impune sa aiba nevoie de cel putin doua reusite.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
65 / 1 / 38
Calcul:
+204 Kč
ROI:
2.0 %
Pariuri:
2577 / 56 / 1604
Calcul:
-12 009 Kč
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 104
65 / 1 / 38
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4244
2577 / 56 / 1604
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele marcheaza
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde