San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 02:30, in “AT&T Center”, avem meciul San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers, din NBA. Isi continua Lillard forma buna?

San Antonio Spurs - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

San Antonio Spurs a jucat pana acum doua partide pe teren propriu, castigandu-le pe amandoua. Totusi, defensiva nu s-a ridicat la nivel maxim, tinand cont de adversari. A fost 120-111 cu New York Knicks si 124-122 cu Washinton Wizards. Ultimul succes, cu Wizards, a veni cu 5.5 secunde inainte de final, dupa o patrundere a lui DeRozan. DeMar a incheiat partida cu 26 de puncte, 4 recuperari si 3 pase, in timp ce Aldridge a pus 27 de puncte, 9 recuperari si 3 pase. Spurs a permis adversarilor sa loveasca 16/34 de la 3p, dar s-a revansat la capitolul recuperari ofensive - 21 fata de 8.

Portland Trail Blazers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Portland Trail Blazers vine dupa o victorie proaspata, obtinuta duminica noaptea, 121-119 la Dallas Mavericks. Hardaway Jr a avut sansa succesului pentru Dallas, dar a ratat ultima aruncare. McCollum, cu 35 de puncte, 6 recuperari si 4 pase, a fost principalul marcator pentru Portland, insa nu trebuie sa ignoram nici ce-a facut Lillard - 28 de puncte, 5 pase si 3 recuperari. Damian a fost instrumental in aceste trei meciuri ale stagiunii, reusind mereu sa inscrie de la 28 de puncte in sus. Chiar si asa, aruncarea sa de 3p de la mare distanta n-a fost vizibila decat in partida cu Sacramento, din deplasare.

San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In stagiunea anterioara, Spurs a castigat ambele dispute de acasa cu Portland, insa Lillard a iesit de fiecare data cosgheter, cu 34 si 37 de puncte. Si mereu cu cel putin 3 aruncari de 3p reusite. Ii place sa joace impotriva celor de la Spurs, iar acum cred ca va fi ocazia sa sa arunce si mai mult de la distanta. San Antonio a permis mult prea mult acest lucru si nu vad sa aiba solutii in aceasta noapte.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 10
Calcul:
+272 Kč
ROI:
11.3 %
Pariuri:
1305 / 45 / 939
Calcul:
+141 Kč
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Čeština precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
14 / 0 / 10
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2292
1305 / 45 / 939
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Lillard peste 2,5 cosuri de 3p Lillard peste 25,5 puncte

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde