Sassuolo – Udinese: pont din Serie A

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Serie A, la o cotă de 1.65.

Meciul Sassuolo - Udinese este programat vineri, 6 noiembrie, la ora 21.45, pe stadionul Citta dell Tricolore din Reggio Emilia, în cadrul etapei a 7-a din Serie A.

Sassuolo - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Micuța echipă la care joacă Vlad Chiricheș s-a instalat surprizător pe locul 2 în Serie A, după o serie de victorii care a culminat cu succesul de pe San Paolo din Napoli. Formația antrenată de Roberto De Zerbi are un debut de sezon excelent, datorită disponibilității ofensive și siguranței apărarării, care nu a luat gol la Napoli. Sassuolo este marea surpriză de până acum din campionatul italian! Cu 4 victorii și două egaluri plus un golaveraj 18-9 în primele 6 etape, echipa din Reggio Emilia visează frumos. În partida cu vineri seară miza este și revanșa pentru că Udinese este ultima echipă care s-a impus la Reggio Emilia, în august.

Udinese - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Fabrica de fotbaliști de la Udine își continua evoluțiile osciltante din Serie A. Echipa antrenată de Luca Gotti a pierdut ambele meciuri jucate în deplasare în acest sezon, 0-1 la Verona și 2-3 la Firenze. Udinese n-a mai pierdut pe terenul lui Sassuolo de 4 ani, dar absențele vor juca un rol important. Fundașul austriac Prodl este incert, iar Mandragora și Jajalo nu vor face deplasarea în Emilia Romagna. 

Sassuolo - Udinese: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sassuolo este într-un moment foarte bun. Echipa lui De Zerbi vine la această partidă cu un moral excelent după succesul surprinzător de la Napoli, în timp ce Udinese a pierdut acasă cu Milan. De aceea, voi miza pe următorul pronostic: Câștigă Sassuolo, pauză sau final. Betano dă o cotă de 1.65. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Čeština. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 6
Calcul:
+291 Kč
ROI:
18.2 %
Pariuri:
188 / 6 / 162
Calcul:
-1 749 Kč
ROI:
-4.9 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
10 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 359
188 / 6 / 162
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Câștigă Sassuolo, Pauză sau Final
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde