Sevilla – Celta Vigo: ponturi La Liga

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Sevilla - Celta Vigo, din etapa a 10-a a La Liga.

Pe hârtie, partida pare mai echilibrată decât ar trebui să fie în realitate, astfel că pariul sugerat de noi e reprezentat de o victorie a gazdelor.

Sevilla: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sevilla a avut o perioadă destul de grea în ultima lună și jumătate, dar a trecut cu bine peste aceasta. În ultimele trei partide pe teren propriu în toate competițiile, formația lui Lopetegui a reușit tot atâtea victorii.

Problema pentru andaluzi e că nu au reușit în acest debut de sezon să își creeze foarte multe ocazii. Sevilla are o medie de doar 2,57 șuturi pe poartă în această stagiune, în ultimele 6 partide nereușind să se impună la o diferență mai mare de un gol. Pe teren propriu, în actualul sezon Luuk de Jong&Co nu au reușit încă să marcheze în prima repriză.

Momentul critic pare însă că a trecut, mai ales că defensiva e una destul de solidă: în ultimele 9 meciuri jucate pe Ramon Sanchez Pizjuan în campionat, formația gazdă de sâmbătă nu a avut vreun meci în care să se marcheze peste 2,5 goluri. 

În privința absențelor, stafful tehnic a primit în această săptămână câteva vești bune. Marcos Acuna e pe punctul de a-și reveni, dar și dacă nu va fi recuperat în timp util, flancul stâng e acoperit de Sergio Escudero. Jesus Navas și Suso au avut și ei mici accidentări, dar se speră că vor fi apți 100% până la ora meciului din acest weekend. Suso, Lucas Ocampos și Luuk de Jong formează un trio ofensiv puternic, iar andaluzii speră să obțină în sfârșit o victorie concludentă.

  • Absenți la gazde în Sevilla - Celta Vigo: Fernandez, Idrissi.

Celta Vigo: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Celta Vigo avea mari speranțe de la actualul sezon, dar forma arătată a lăsat de dorit. Până în acest moment, oaspeții de sâmbătă nu au învins încă în deplasare (4 egaluri și o înfrângere). Interesant e că trupa preluată de Eduardo Coudet joacă foarte bine în deplasare în prima repriză: în actuala stagiune a primit un singur gol pe teren străin, în primele 45 de minute.

Și în meciurile jucate de Celta în deplasare se înscriu puține goluri: în ultimele 5 partide disputate pe teren străin, s-au marcat maximum două goluri.

Rezultatele sub așteptări ale formației din Vigo au dus la schimbarea lui Oscar Garcia cu Eduardo Coudet. Acesta va schimba sistemul și va folosi un 4-2-3-1 și se speră la un reviriment. Partida cu Sevilla e una extrem de grea însă, oaspeții urmând să vină pe Ramon Sanchez Pizjuan cu un singur scop: să se apere cât mai exact și să încerce să puncteze pe contra-atac.

  • Absenți la oaspeți în Sevilla - Celta Vigo: Alvarez, Vazquez.

Sevilla - Celta Vigo: Cote la pariuri și pronostic

Sevilla a reușit să țină poarta intactă în 5 din ultimele 6 partide jucate în La Liga, astfel că apărarea îi oferă o siguranță în plus în perspectiva obținerii unui rezultat pozitiv.

Istoricul meciurilor directe arată o superioritate clară a Sevillei, în ultimii 15 ani oaspeții impunându-se de doar două ori contra andaluzilor, pe teren străin.

Diferența de valoare dintre cele două loturi e evidentă și, deși e de așteptat ca Celta să iasă din pasa neagră odată cu schimbarea antrenorului, îi va fi greu să îi facă față formației lui Lopetegui.

Predicție: Victorie Sevilla, la o cotă de 1,73, la Betano.

e-sazkovekancelare.com vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 9
Calcul:
-131 Kč
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
179 / 1 / 123
Calcul:
+145 Kč
ROI:
+0.5 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
11 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 304
179 / 1 / 123
Calcul
ROI: +0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Sevilla
Comentarii