Sevilla – Villarreal: ponturi La Liga

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Sevilla - Villarreal din etapa a 16-a din La Liga.

Ultima rundă pe 2020 din campionatul Spaniei ne aduce un derby de clasament extrem de interesant, între două formații care au același obiectiv: să ocupe, la final stagiune, unul din primele 4 locuri, astfel încât să evolueze în viitorul sezon al Champions League.

Sevilla: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Începutul de decembrie a fost unul de coșmar pentru formația lui Lopetegui, care a fost învinsă fără drept de apel de Chelsea, în Champions League (0-4, pe teren propriu), pentru ca la trei zile distanță să cedeze și cu Real Madrid, tot pe stadio Ramon Sanchez Pizjuan. Ceea ce părea a fi începutul unei crize s-a transformat într-un reviriment foarte rapid: în următoarele 5 partide în toate competițiile, andaluzii au bifat 4 succese și un egal. În doar două dintre aceste partide, defensiva Sevillei a fost depășită, niciodată neprimind mai mult de un gol.

Totuși, dacă ne raportăm la întregul sezon, formația gazdă de marți nu are un parcurs senzațional pe propriul teren, așa cum ne obișnuise în stagiunile precedente. Sevilla a făcut egal sau a pierdut jumătate din partidele disputate pe Ramon Sanchez Pizjuan, iar golaverajul e unul neașteptat: doar 7 goluri marcate pe propriul teren în acest sezon, e adevărat, în condițiile în care a primit doar 5 goluri.

Trebuie spus că, din punct de vedere ofensiv, Sevilla dispune de cel mai slab atac din primele 10 clasate din Spania. Cu 15 goluri marcate, andaluzii sunt la același nivel din punct de vedere al forței ofensive cu Valladolid, formație aflată pe loc retrogradant. Din fericire, echipa a fost suficient de organizată încât să adune destule puncte încât obiectivul - unul din primele 4 locuri - să nu fie în pericol. Doar Ateltico Madrid (care are cea mai bună defensivă din top 5 campionate ale Europei) a primit mai puține goluri decât Sevilla (andaluzii au fost depășiți de doar 10 ori în actuala stagiune).

În perspectiva ultimei dispute din 2020, nu există absențe de marcă la nivel de lot, dar nu e exclus ca Lopetegui să dorească să rotească anumiți jucători. Escudero e singurul indisponibil care avea șanse să fie titular, dar există suficiente soluții în defensivă astfel încât absența lui să nu aibă repercusiuni asupra solidității apărării.

  • Absenți la gazde în Sevilla - Villarreal: Escudero, Vaclik.

Villarreal: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Villarreal e regina egalurilor în La Liga, în acest sezon. Din cele 15 partide jucate până acum, "Submarinul galben" a remizat în 8 dintre acestea.

Ceea ce impresionează la trupa lui Unai Emery e că nu a fost învinsă, indiferent de competiție, din septembrie. Ultimul eșec a venit pe Camp Nou, 0-4 cu Barcelona, dar de atunci Villarreal a jucat 20 de partide (La Liga, Europa League și Cupă) fără a cunoaște gustul amar al înfrângerii.

Oboseala s-a acumulat, iar în ultimele 10 partide, "Submarinul" a remizat de 6 ori. Practic, în campionat, cu excepția confruntării cu Osasuna (victorie), Villarreal a obținut doar remize, începând cu noiembrie.

De menționat că stafful tehnic s-a confruntat cu numeroase absențe în ultima lună, dar medicii au reușit între timp să îi recupereze pe cei mai mulți dintre fotbaliști. 

  • Absenți la oaspeți în Sevilla - Villarreal: Coquelin, Mario, A.Moreno.

Sevilla - Villarreal: Cote la pariuri și pronostic

Sevilla a dezvoltat în ultima perioadă un adevărat complex "Villarreal", reușind să se impună o singură dată împotriva adversarei de marți, pe teren propriu, în campionat, în ultimii 5 ani. 

Totuși, trebuie menționat că disputele din sezoanele precedente au fost guvernate de echilibru, în 5 din ultimele 8 întâlniri directe înregistrându-se rezultate de egalitate.

Ca atare, sunt șanse mari să ne aștepte din nou o dispută între două formații de valori foarte apropiate. Judecând după cât de sterilă a fost Sevilla în atac în actualul sezon și după cât de predispusă spre remize e Villarreal, există toate premisele să se marcheze extrem de puțin. Vom opta pentru un pariu în care să se înregistreze un rezultat de egalitate între cele două combatante, fie la pauză, fie la final. 

Predicție: Pauză sau final "X" în Sevilla - Villarreal, la o cotă de 1,72, la Superbet.

e-sazkovekancelare.com vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 7
Calcul:
+242 Kč
ROI:
12.1 %
Pariuri:
174 / 1 / 119
Calcul:
+202 Kč
ROI:
+0.7 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
13 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 296
174 / 1 / 119
Calcul
ROI: +0.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Pauză sau final "X"
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde